Vi har gjort de igen

Så jag och Camilla har nu bokat en resa
i februari åker vi till Agadir i Marocko!!! Det kommer att bli så jäkla nice, can't wait som man brukar säga liksom. Vi har bokat flyg och hotell, allt gick på under 5,5 och då har vi all inclusive!

Detta är vårt vackra hotell, helt jäkla fucking amazing!! :D

Puss and little big hugs

GOD JUL

Mysig jul med hela familjen

Först började vi firandet med att Emil kom hem, efter honom gled Stefan lätt in på ståret i Stockholm cetral och sist men inte minst landade Li Yao (brors flickvän) på Arlanda vita landningsbana. Igår morse åkte hela paketet till frabror där också kusinerna firade morgonen. Vi fick mysig frukost, snurrig tomte, glada munnar, galen hund och en otroligt trevlig morgon. På eftermiddagen blev det pusselbyggande, spel och en massa god mat som mamma och pappa hade pysslat ihop. Allt var så jäkla gott!! Efter maten hade vi en klapp utdelning, en present till ett namn hade man fått tidigare och det var den personen som gällde. Jag hittade super goda ost och sylt som jag köpte till farbror. Li Yao hade köpt en super tuff scarfs till mig, love it!
Det var en lång dag, var helt slut vid 19 tiden..

Tack familjen, ni är det bästa som finns!

Puss and little big hugs


Ny byxdress?

Jag vet inte om jag ska eller inte
första gången jag såg denna blev jag helt kär, tycker att den är skit snygg! Men då var min storlek slut jag kunde inte göra så mycket. Nu finns den i min storlek och bara att beställa från H&M, ska jag?

299 kronor, liksom!?

Puss and little big hugs

Ojdå...

Idag vaknade jag upp
med lagom mycket ångest. Mitt hår vad fan har jag gjort, det finns ju typ inget kvar?!?! Panik!! Har lugnat ner mig lite men undrar fortfarande lite vad fan jag tänkte, "det växer ju ändå ut.." Jaja det blir väl bra så småning om.. Jag har också lite smått panik för skolan, känns inte bra med 2 prov kvar som ska göras innan onsdag, plugghelg? Att jag inte skrev bra på förra uppgiften i skolan har inte höjt mig heller. Blä! Och nu ser jag att klockan är för mycket och att jag kommer bli sen till jobbet, dags att springa och lugna ner mig totalt!!

Ha en bra dag mina vänner!

Puss and little big hugs

Nytt hår

Idag har jag varit hos frissan
och klippt av håret. Jag är jätte jätte nojd, avskyr bara all vax och spray som hon häller i håret haha! Men men nu är jag redo för julafton och nyår, wie!!!

Puss and little big hugs

Inspiration

I torsdag kväll fotade jag, Ina
efter jobbet gick vi hem till mig. Jag hade haft en ide ganska länge och nu är den gjord. Jag älskar min port, vi har den fina långa röda mattan, en gammal hiss och ny städat. Jag la på eyeliner och röda läppar på Ina och sen körde vi, snyggingen. Jag hade 50-talet och "a night on the town" tema i huvudet och tycker att det blev otroligt bra bilder, det blev som jag hade tänkt mig. Snart ska bilderna upp på hemsidan men här kommer ett smakprov.

Jag var så lycklig på fredagen och fick en klick energi tillbaka tack vare denna fotografering, tack Ina du är bäst! Nu ska jag fortsätta fota för det är det jag älskar så mycket!!
Puss and little big hugs

Så TYPISKT

Idag när jag kom till jobbet
så var handtaget borta, och allt jag kunde göra var att skratta! Det är så jäkla typiskt att detta ska hända. Turen är inte på våran sida på detta ställe och det blir tillslut så att allt man kan göra är att skratta.

Ja, vad ska man säga? HAHAHAHA!

Puss and little big hugs

Björnen

Fick till en mysig bild i helgen
tycker att jag själv ser ut som en mjuk liten björn, hihihi!


Puss and litte big hugs


Musikal

Helgen har varit mycket trevlig
På fredagen jobbade jag mycket sent, gick därifrån vid 21 för jag hade hand om ett event. Det gick jättebra och och smidigt. Efter jobbet åkte jag hem till Elly och tittade på film, "Sex and the city" första filmen. Och oj den tyckte jag verkligen verkligen inte om alls!!! Jag blev på sämre humör än det innan efter den filmen, ser jag inte igen på ett tag!

På lördagen åkte jag och fotade lite till en föreställning som Mikas mamma jobbar med just nu. Alla är jätte trevliga så detta är bara så kul. Jag ska sminka också, och så erbjöd jag mig att hjälpa till lite under föreställningarna också utan betalning. Jag lär ju inte komma härifrån innan så då hjälper jag gärna till. På kvällen gick jag till Camilla och vi hade hemma kväll med brödbak, jag tyckte att hon var mer än värd ett nybakat frukostbröd. Vi tog det bara lugnt och drack gott te med nybakat bröd.

På söndagen vad det dags för Gabbis musikal uppvisning, det var underbart att se denna! Hon är verkligen duktig den där kvinnan, du gör mig så stolt. Gabbi söng solo vid 2 tillfällen och grymt! Jag älskar att man måste kriga för att få se henne vara så duktig, hon frågar inte själv om man vill komma utan man måste åla sig själv in till en inbjudan haha!

Varit en bra helg tycker jag!

Puss and litte big hugs

Black eyes

Idag fick jag mina nya linser
dom är svarta och skit snygga, jag får bamse ögon med dom!


Puss and little big hugs

RSS 2.0