Inte så kul

Klockan är 5.21 och jag känner verkligen livslust just nu.. Mår sämre än sämst med säkert 45 graders feber! 

W8

En gata från jobbet ligget mitt nya gym, helt jäkla grymt på alla sätt. Jag är as pepp för sommaren! Jobbet har sammarbete med dom så nu ska jag bara skicka dit chefen så hon får lägga en bra deal åt mig. Nu blir det hård träning i 6 veckor, woho! 
 
Puss and little big hugs

Välkomna hem!

I torsdags morse vakna jag upp till att mamma och pappa klev in genom dörren. Ja äntligen hemma igen! Det blev mysig frukost på balkongen med mamma medan pappa gick och jobba ett tag. Jag drog ut mamma på en promenad och sen drog vi och åt lunch med pappa. Välkomna hem finaste! 
 
Puss and little big hugs

The big apple

Tänkte att mor och far kanske kunde ta med sig en sån här flaska hem, inte riktigt beredd på att byta än! Bara älskar detta fina äpple, mums. Den stora flaskan är beställd för att spara så mycket pengar som möjligt. Hihi!


13 timmar

Efter 13 timmars sömn var jag riktigt utvilad idag, man blir trött av att dyka. Idag blev de jobb, dag ett av 7 är nu avklarad! Gick iallafall bra eftersom att vi har så trevliga gäster. Fick till en god sallad till middag också, mums! Nu blir de hem och sova gott.

Puss and little big hugs


Dykcert

Nu är alla dyk klara och jag har Dykcertifat!!! Känns som att en helg ny värld har öppnats med möjligheter. Emma är glad!


Dyka i regnet

Har haft en jätte kul dag med gänget! Jösses vad det regnade hela dagen också. Vi var en man kort på instruktör sidan så de blev lite ändrade planer men de gick bra ändå. Vi var två grupper på 5 personer och 2 intruktörer + en hjälpare. Jätte kul att träffa alla! Nu är jag helt slut, somnade i bilen på väg hem.


Utedyk

Nu sitter gänget i bilen på väg mot rolighet! Första utedyket kommer, kul!!


Torrdräkt

I torsdags gjorde vi förstaa dyket med torrdräkt! Det var kul, lite klumpigt och en otroligt värdefull dräkt som man hade på sig. Balansen var mycket lättare att håll med denna dräkt men de var väl de positiva med att ha den. Känns inte riktigt som min grej och de var nog hela gruppen överrens om. Kul iallafall!


Mika

Kusin Mika tog studenten i tisdag, så vacker hon var! Mötte upp folket i på skolgården och väntade in tjejen. Grymt underbar stämning bland alla studenter, kunde inte bli annat än peppad. Woho!


Suprise Patrik!

I tisdags fyllde farbror Patrik 50 år! Gamla gubben då! Vi hämtade upp Jonas och farmor 06:30 och åkte vidare till Patrik och Jenny. Morgonen blev jätte lyckade och farbror blev så glad att vi kom och firade med han. Jenny hade pysslat jätte fint i hemmet och allt var så gott.


Slutprov

Skrev slut provet idag och blev godkänd, skönt!! Nu är det bara 3 dyk kvar ich sen är jag klar, woho :)

Puss and little big hugs


Andra steget

Teorin gick bra! Sen gick jag och killarna iväg och käka thai mat, trevligt! Sen drog vi iväg för att göra andra dyket i poolen. Min instruktör berätta att hon skulle stänga av luften under vattnet och att vi skulle använda kompisens regulator. Jag stelnade till, urk så obehagligt när dem gör så. Det gick bara bra, jag slet fort som fan av Daniels regulator och in i munnen! Puh! Haha! Nu är jag trött, klev i poolen 19.00 och gick upp 21.30. Natti!

 


Dyk 2

Idag blir andra dyket i pool! Måndagen bjöd på första och de gick as bra. En av instruktörerna va lite tuff mot mig men jag visade såklart att jag är bäst. Idag blir de först teori test och sen pool dyk. Börjar 14.00 och är klara runt 22.00, I know! Det blir en lång dag och kväll men de går nog snabbt.

Puss and little big hugs


USa besök

Igår var de middag hos mor och far, fick gäster från pappas förra företag. Det var en mycket trevlig kväll, tackar för det! Snart är de dags för England eller Usa, alla är så goa och artiga!

Fick till en grymt snygg bild också!


Dyk

Igår var första dykletionen, känns så jäkla kul!! Jag är as pepp för torsdag då vi ska dyka i pool. Igår skrev vi prov och fick sätta ihop utrustning. Spännande!


"Våga!"

I väntan på tåget lekte vi lite med Robins cyckel och denna dag fick han hoppa över mig, lite läskigt men gick ju as bra! Tess lyckades ta denna grymma bild!


Konstigaste

Denna dag tog jag och Robin vår vänskap till nästa nivå, när jag hjälpte honom med sitt raknings projekt. Området förblir icke textat, haha!!


Sliten

Vaknar man upp helt pepp kommer smällen senare istället. Robin mådde as sämst stackaren, haha!
Puss and little big hugs

Baka pizza

Vid 10 var jag så hungrig och pizzerian öppnade inte förrän 13. Så vi gjorde egen istället, mums gott!

 


B e s

Vaknade upp på söndagen i Tess fina lägenhet typ 07.40 helt vaken, samma gällde Robin. Båda var smått berusade och hade ingen chans att somna om igen. Vi började ringa vänner till han och några krigare hitta vi. Stackars Tess blev ju också uppdragen denna dag. Men vi fick en trevlig pratstund på morgon om livet iallafall..


Västervik

Spontanitet kallas de när man bokar biljett och kastar sig på ett tåg utan en riktig plan. Efter mycket om och men så bestämde vi oss för att köra Västervik denna lördag. Robin stod fint parkerad med bilen när jag kom fram. Vi körde hem och ställde oss utanför Tess och hade förfest i hans bil innan de blev utgång. Först hamna vi på Paladium och sen drog vi tydligen vidare till Harry's. Vid 2 tiden var de dags för Robin att ta sig hem, följde såklart med fyllot. Tess stanna kvar ett tag till på klubben. Vi hitta en bil som körde oss hem för 100 kronor. Och ändå lyckades vi tappa bort oss så mycket att vi va tvungna att ringa en ny taxi "Men de är ju precis runt hörnet" sa taxi killen. Haha!

 


Skratt Stock

Det va stand-up dag i lördags, mina kära vänner trotsade regnet med överlevnadsdröckter. Haha! Tog en titt förbi innan jag skulle iväg på äventyr.

 


Maraton

Igår sprang människor i stan. När jag kom ut i regnet tänkte jag " skönt att jag slipper" men längre upp på gatan stod en lastbil parkerad med en peppande kö som hejade på! Då vill man ju bara springa med. Haha

 


Sommar fara

Dessa kan bli riktigt farliga i sommar! Jag har en liten kärlek för sött/salt. Nyheten är hallon/lakris, fan också de låter ju as gott! Haha

 


Strax

Snart är de dags, snart börjar mina två veckor med dykning. Vad jag längtar, ska bli så kul att äntligen ta detta dykcert!

 


RSS 2.0