Pizza!

I förrgår åt jag pizza

Det var den godaste jag ätit på ett jäkla tag, mitt hopp är tillbaka! Detta var i Örnsberg, betalade 60 kronor för en stor och fräsh god bit. Efter det gick jag och Elin en lång promenad till Zinkensdam. Elin skulle kika på en jeansjacka och hon hittade en, yes!! Mycket trevlig dag!
Puss and little big hugs


Så MYS!

Har suttit i photoshop
och pysslat med denna bild, äntligen fick jag till den! Tänk om man ändå kunde frysa tiden, vill tillbaka till denna bild. Jag älskar att resa bort och ligga i solen med vännerna och bara ha de underbart!

Photo from Albania 2011!

Puss and little big hugs

3.an

Igår var vi ute
Efter jobbet mötte jag upp Elly, Gabbi och Maria. Vi tänkte att vi skulle dra till ett ställe som heter Trädgården, nytt för mig som aldrig varit där. När vi kom dit var det en så sjukt jäkla lång kö så vi passade på det och gick vidare. Kvällen blev väldigt lyckad och vad jag dansade och skrattade, levde fullt ut!


Puss and little big hugs

Work, work!

Har jobbat hela veckan
Så har jag varit sjuk också, blev sjuk precis till att jobb veckan började. Det har gått men varit väldigt jobbit att hålla humöret uppe och vara trevlig mot gäster som varit lite extra jobbiga. Imorgon är jag ledig och då blir de bara slapp dag, så skönt det ska bli! Snart ska jag springa iväg till hotellet och köra sista passet för denna vecka.

Vi var ute igår och hade jäkla skoj, jag Elly, Gabbi och Maria. De var en lyckad kväll och jag mår inte alls så dåligt idag!

Puss and little big hugs



Kocken!

Igår gjorde jag gott


Puss and little big hugs

Great day!

Todays been a great day!
Hela dagen har varit super bra, varit full fart på mig.


Puss and little big hugs

Krossad ögonskugga

Igår lagade jag mina ögonskuggor
Jag hade tre skuggor som tidigare ramlar i golvet och gått sönder. Nu var det dags att sätta ihop dom igen och jag tycker att resultatet blev väldigt bra. Ska att kunna ta med sig skuggorna igen om man behöver dom med sig, super glad!



Puss and little big hugs

Sushi med Elin

Idag hade jag en lunch dejt
med Elin, var ett tag sen vi sågs så det var jätte kul att ses igen. Vi tog tåget till hornstull och käkade såklart sushi, jäkla gott!! Efter det åkte vi en snabbis till Liljeholmen och tittade lite i affärerna. Trevligt!


Puss and little big hugs

6 jobb-dagen

Idag är 6 dagen i rad
det är alltså dags för lite lediga dagar från jobbet. Har varit både kul och bra för mig att jobba så mycket och verkligen komma in i det igen. Ska dock bli väldigt skönt att vara ledig och få ta hand om mitt hem som är ett bombnedslag, garderoben är flyttad till golvet och behöver seriöst tvättas!
Puss and little big hugs

Huset är sålt!

Omg, så jag var och skrev papper i fredags

Vi är jätte glada och nöjda allihopa. Eftersom att mamma och pappa är i Usa så fick jag äran att skriva på alla papper, kändes mäktigt! Så nu är de bara att packa ner ett helt hus av 27 år saker i flyttlådor.
Puss and little big hugs


A week later

I förrgår kom jag hem
från en otroligt spännande vecka i Albanien med Ina. Det blev en lite "bil luffing" stil på det hela, vilket jag tycker är skoj. Tänkte att jag skulle lägga upp lite bilder så fort jag kan men jobbar hela denna vecka så gör de så fort jag hinner.


Det är otroligt vackert i Dhermi!

Puss and little big hugs

Äntligen Albanien!

Klockan 09.50 går mitt flyg
Nu sitter jag på jobbet och har jobbat natt, jadu herregud! Hur tänkte lilla Emma nu liksom? Ska hoppa in i duschen och sen åka direkt till Arlanda och ta ett plan som tar mig till Albanien för äventyr med Ina. Bubblans vad jag har längtat till denna dag, ska bli så jäkla härligt och kul.

Ciao ladies and gentleman!!!

Puss and little big hugs



Mys hos Maria

I lördags var det tjej mys
Maria och hennes syster hade gjort jätte gott och trevligt!

RSS 2.0