Leopold

Idag hade jag och och José foto dag
med den sötaste hunden ever! Haha han var jätteglad och helt ivrig, ville knappt sitta stilla tre sekunder. Han älskade min skor och ville bara springa efter och bita i dom hela tiden. José fick muta med godis för att han skulle sitta stilla några sekunder. Det var toppen väder också, great! Har varit en bra dag och vet att vi kommer fota igen, det var skoj!


Puss and little big hugs

A little bit

Of make up will do the magic

Jag skulle städat idag tänkte jag men det blev lek i photoshop istället som är mycket mycket roligare!! Fick ett litet ryck och ville göra en sminkning och sen leka lite med den. Jag älskar fotografier, BIG LOVE!!!

Puss and little big hugs

Lugn söndag

Slappat hela dagen, skönt
Tror att jag låg i sängen fram till kanske 3 tiden innan jag tog mig upp för att köra en söndags städning. Idag var det köket som fick mest fokus och då blev det också lite bakning. Jag hade tänkt göra mina frukost muffins med skinka och ost men hade inte tillräckligt med mjöl och mjölk så de blev en påhittad kaka. Jag fick improvisera lite så jag vet inte alls om den är god men jag hoppas det för mamma och pappa är på väg hit för lite fika.

Digestive kex
Hallon sylt
Mannagryn

Puss and little big hugs

Vernissage

Igår hade jag min första vernissage
Kände verkligen att wow detta vill jag göra igen.. å igen och igen! Som jag sa till en bekant " Jag har alltid älskat konst, velat kunna rita och måla men aldrig varit så duktig på det." Kameran är min pensel och jag är färgen!

Tack alla som kom förbi och tittade

Puss and little big hugs

Baka på jobbet

Idag var en bra dag på jobbet
kände att jag bidrog lite mer än att bara göra de vanliga. Först bakade jag ett bröd för morgondagen och när de var klart så ställde jag mig och bakade chokladbollar. De blev jätte goda med tyckte både jag och Ullis. När vi skulle stänga blev jag jätte jätte trött och kom då fram till att jag har jobbat 11 dagar i rad, behöver verkligen vara lite ledig nu.

Dag för mig att sova, helt slut!

Puss and little big hugs

IKEA

Idag åkte jag och Camilla och hälsade på
Vi hade lite saker att kolla upp så vi drog iväg innan jobbet. Jag hittade faktiskt det jag skulle ha, fast inte exakt det som jag hade spanat in innan men det var samma syfte. Jag har tänkt ett tag på hur mycket snyggare det skulle vara att ha havregrynen och mjölet i en "glas skål" än i påsar. Jag hittade några som passade helt jäkla perfekt!! Efter det fick jag och Camilla en mysig lunch stund i solen, precis vad vi behövde. Vi tog en trevlig promenad till skärholmen och åkte sen för att jobba.

Tack för en trevlig dag!

Puss and little big hugs

Ny tröja

Helt underbart att få kläder
Ullis är så himla gullig och tycker att det är mycket roligare att ge kläder till någon som hon känner än att ge de till tex myrornas. Hon vet att jag älskar änglar vingar så idag hade hon med sig en snygg jack-tröja!

Puss and little big hugs

Galen fredag

Haha oj vilken lång fredag det blev
Började jobbet klockan 9 och körde på till 19

Sushi

Just nu är jag så galet sugen på sushi
bubblans vad gott!! Just nu känns det som att det finns 99% chans att det blir sushi till lunch imorgon men det vet man ju aldrig, vad gott!

God natt och sov sött

Puss and little big hugs

Going away PARTY!

I lördags var det fest för bror
Tycker att det blev toppen lyckad kväll som höll på ända fram till 6-7 tiden på morgonen. Emil hade fixat super god för drink och jättegod mat. Trevligt folk och god mat kan väl inte bli så mycket bättre. Imorse åkte storebror till USA, spännade!! Kommer vara tomt i Sverige utan dig, en stråle är längre bort från solen nu. I November kommer familjen och hälsar på, jag ska så lätt med! Det blir toppen bra!

Emil fixar de sista med pizzan

Jag hjälpte till med hamburgarna

Full fokus!


Puss and little big hugs

Time for work

Efter jobbet blir det släkt middag för Emil
Japp, snart åker ju bror till "the big place". Ikväll blir det mysig middag med fina släkten. Men först nu blir de lite jobb på MO med Ullis, hoppas de blir lite mer än igår asså annars kommer jag somna. Dags att springa nu, hoppas ni får en bra dag mina vänner!


Puss and little big hugs

New eyes

Idag innan jobbet åkte jag och köpte nya linser
denna gång ville jag testa någon tuff färg, bara för att skoja till vardagen lite. Jag är jättenöjd, tycker att de passar jättebra, inte för mycket och inte för lite. Jag har nu mera gråa ögon i en månad, hehe sen får vi se vad som visas! Kanske inte syns så jättebra på denna bild men de lär synas på andra annars!


Helt helt slut så nu ska jag sova tänkte jag, god natt mina vänner!

Puss and little big hugs


Where are you people?

Står bakom kassan och bloggar

var är alla människor idag, här är det helt dött. Har varit det hela dagen tydligen och då mer än vanligt. Det kanske inte är fika dag och fika väder idag, molningt då folk inte vill ut ens. Det är jú mycket tråkigt men kanske sant. Efter jobbet ska jag hem och typ sova, känner mig väldigt trött just nu.

Puss and little big hugs


Project runway Canada

"Right now"
Nu är jag inne på att följa project runway säsonger, så grymt kul med mode och design! Just nu tittar jag på Canadas säsong 2. Måste bara säga att jag har min favorit och inte bara för hans namn men för att han är bäst, Sunny!! Så colt att heta Sunny, jag har blivit kallad de av en person kanske ett smeknamn?

God natt mina vänner nu ska jag sova innan jag hinner bli pigg igen!

Puss and little big hugs


"Hår panik"

Hade en snabb "vad har jag gjort" panik
men nu har jag fixat lite med håret och också sminkat mig så det känns toppen igen! Jag är redo för jobbet och för dagen så snart ska jag springa iväg och jobba på MO, mamma skulle kanske komma och ta en kopp kaffe. Det vore ju jättemysigt, jaa! Ska fixa de sista och sen springa, ha en bra dag!

Puss and little big hugs

Sagan om ringen

Så nu har jag sett den, 9 år senare
och det roligaste av allt är ju att jag tyckte ju verkligen om filmen! Jag har varit så bestämd på att inte se den för att det inte är min typ av film men nu får jag faktiskt säga att den var grym. Det kan till och med vara så att jag ser den igen men innan det ska jag se de andra två filmerna.


Puss and little big hugs

Portugal

Sist men inte mist familje-resan
Var en snabb underbar tre dagars resa med familjen till Portugal då vi hälsade på Emil och hans flickvän. Den här resan var händelsefull och mycket trevlig! Kändes som att vi såg hela Portugal under de tre dagarna som vi var där. Jag är jätteglad att jag bestämde mig för att följa med så de känns toppen!


Värmland

Lugn och skön vecka "next to" hos Ellys
Vi åkte på Söndagen och hade hela veckan att bara ta de lugnt och typ göra vad man ville. Blev mycket Mario kart för alla, haha så kul! Fest på kvällen med mysiga middagar och brädspel. På Fredagen kom Kippe, Maria och Camilla också och då blev de kräftskiva med alla. Detta var vad jag behövde!

Turkiet

Back to my other home
Det finns nog inge ord som kan beskriva känslan när jag och Camilla landade i Turkiet, helt helt underbart! Och när vi kom fram till hotellet kändes det bara underbart overkligt. Jag och Camilla fick en grym första semester tillsammans, super bra vecka på alla håll och kanter.

Sicilien

week with two golden stars
Marsala är nog de lugnaste och trevligaste stället vi har varit på, jätte trevlig liten ö. Vi var där en vecka och jag tror faktiskt helt ärligt att vi hade sett allt man kunde se när vi åkte därifrån. Det bästa med denna resa var att ingen av oss hade några förväntningar. Jag är jätteglad att vi åkte dit och tittade till vad som hände där, great!

Sicilien bjöd på många godisar, sol, bad, Marsala vin, underbar mat, båttur, Spanien-finalen, mycket cyklande, shopping, partaj och en vecka men två av de bästa vännerna ever! Var en väldigt trevlig vecka med mina tjejer, puss!

Puss and little big hugs



Göteborg

En helg nere hos Lydia i Göteborg
Jag hade typ så jäkla kul denna helg med Lydia! Vi gjorde typ inget men ändå jättemycket. Super glad att jag kom ner till dig hjärtat, tack för denna fina helg med dig!

Kippe började med att köra (jag fick åka med i bilen när de ändå skulle ner dit på Green Day konsert)

Jag och Elly hade kul med kameran i baksätet

Fin fin solnedgång fick vi

Framme! Satte oss allihop på en krog nära deras vandrarhem

Lydia!! Min fina stjärna

Emma och Lydia in action

Sushi-picknink ute i solen, kan det bli bättre?

Lydia tryckte ett tryck på "sin" tröja

"Andra lång gatans helg"

Lydia och hennes kompis ville dansa lite

Det blev en snabb power nap

Party time, Lydia sjöng uppe på scen och var grym

Frukost-picknick ute hos Lydia nästa morgon

Dags att åka till Stockholm för oss båda, underbar helg med min Lydia!

Det var min helg i Göteborg när jag hälsade på vännen Lydia.

Puss and little big hugs

Lund

Vi började med att åka ner till Lund
för att hälsa på Anders när det var Lundar-kanivalen. Jag, Elly, Gabbi, Pop-corn och Kippe tog bilen ner till Lund. Det blev en grym helg med mycket festande och skojigheter. Vi var inte jätte duktiga med att fota men Gabbi tog iallafall lite bilder så dessa är från henne, tack för det!

Puss and little big hugs


Min Sommar 2010

Sommaren har varit helt grymt lång
Jag har haft så grymma veckor och fått så fina minnen med alla mina bästa vänner!!

Let's start the show!
Puss and little big hugs

Where is my hair?

Nu har jag tagit första duschen med kort hår
Då menar jag blött håret, klart jag har duschat sen i tisdags hallå? Men iallafall vad jag skratta, har inte skrattat på väldigt många dagar. Det var så sjukt att de typ inte finns nått hår på huvudet och sen när man skulle krama ut vatten ur håret finns det inget hår att ens krama!! Haha jag tyckte att de var väldigt kul när jag stod där i min ensamhet. Gjorde denna bild lite snabbt, ganska tuff?
Puss and little big hugs

Sjuk igen...

Igår beställde jag Aloe vera gel för ett halv år
Jag hoppas på att mina fina dunkar kommer på måndag, jag behöver verkligen dom nu. De hjälpte mig förut så jag är egentligen väldigt dum som har låtit pengar styra mig så mycket ("jag har inte råd..bla bla!) Nu hoppas jag på att de ska hjälpa mig igen, please please help me Aloe! Jag ska bli frisk för mitt 2010 ska sluta bra och detta ska inte fortsätta in på 2011! Let's do this Aloe

Puss and little bug hugs

RSS 2.0