Slutprov 1

Vakna vid halv 7 denna morgon
Nervös, nervös, nervös!! Visste inte vad som skulle komma och vad vi skulle få göra. Skönt att man har en vän som är lika nervös hon själv, då var vi två iallfall. Maria var min modell denna dag, riktigt bra blev det och hon var så snäll och duktig.

Ute i öknen, en plåtning för vouge, modellen har svarta lack skor och svart lack outfite, få in 60-talet och 80-talet.. GO!


Ok, så det som jag inte riktigt fick in var 60-talet men 80-talet sitter på brynen och kinderna. Egentligen på ögonen också eftersom att det var färgglatt. Den gula och oranga skuggan tog jag från öknen, det var det första jag tänkte och också att det skulla vara snyggt med ganska klara och ljusa färger. Jag fick toppen kritik av min lärare och jag var också väldigt nöjd. Maria gick hem så här så jag tror att hon tyckte att det var snyggt också, iallafall tillräckligt snyggt för att visas offäntligt haha!

Toppen dag var denna dag och jätteskönt med första slut provet avklarat, tack Maria!

Puss and little big hugs

En till helg

Förra helgen firade vi Camilla
Hon fyllde 21 den 22 mars och det firade vi med att äta mysig middag tillsammans, Camilla, Elly, Gabbi och Maria. Det var jättegott och riktigt mysigt! Sen på lördagen gick vi ut och firade henne med ett större gäng, det var riktigt skoj!

Lördagen var jag också i Nacka och sminkade folk som ville bli fina, skoj var det men jag var väldigt trött sen hehe!

Sen på söndagen blev det bakis dag med Camilla, först käkade vi lite sen blev det bio med "Precious" och den var jättebra. Riktig soft dag med Camilla och mig själv.



Lite bilder från en super mysig middag på Camillas födelsedag!

Puss and little big hugs

 


Teoretiskt prov

Fredag, skriva och rita
I fredags hade vi skriftligt prov, jag var inte så stressad och nervös för det. Detta på grund av att jag kände att det var ett tillfälle för mig själv att se hur beredd jag var för de praktiska proven denna vecka. Det gick väl så där, men som sagt väldigt bra för förberedelse.
Efter skolan åkte jag och Sandra på lite äventyr, först lite på HM och sen vidare till Gamla stan och satte oss på Mäster Olof för att käka lite lunch. Vi tog varsin kungar stol och slappade hela eftermiddagen. Riktig trevlig eftermiddag! Jag har hittat en underbar människa, du är värld guld och vad jag är så stolt över dig!
Vid 3 tiden skulle jag möta upp Madde för att shoppa lite på Make up store, jag och Sandra drog oss till slussen och mötte Madde där. Plockade ihop produkter som Madde skulle ha och sen frågade jag om ett berlock armband som de hade förut men var slut. Hon tog upp en liten kartong med massa berlock
er, "ta tre"! Sandra sprang fram och ville också ha så vi kom ut från affären nöjda och glada. Man ska alltid fråga om man undrar nått, det får jag ofta bevisat för mig själv!
Pussade hejdå på Madde och gick vidare och köpte ett armband till berlockerna och sen snabbt in på HM. Sen var det dags att åka hem, puss på Sandra och sen tunnelbanan hemåt.
Vid 7 tiden kom Madde för en liten Make up, hon blev jättesnygg!


Efter sminkningen drog jag upp till Gabbi en stund, vi tittade på så ska det låta med Elly. En skön och lugn kväll med mina tjejer. Tidigt också för att jag skulle upp och jobba dagen efter i Nacka på Make up store.

Puss and little big hugs

Glitter och Glamor

Glitter, japp! Glamor, hm..!
Jadu, detta var lite klurigt och det tog lite tid innan jag kom på vad jag skulle göra. Jag hade först en ide men glömde en mall hemma och det gick inte att göra utan den så jag fick tänka om lite. Jag ville bara ha ett glitter ögonbryn för annars skulle de se för mycket ut tycker jag.
Glitter and Glamor

Det blev snyggt tycker jag och det gjorde Olle också, speciellt ögonbrynet.

Tack så jättemycket gumman för att du satt modell för mig, det var jättekul att sminka dig och du blev snygg!


Puss and little big hugs

Eyeliner

Sista vanliga skoldagen, öva på det ni behöver öva på
Oj, oj fan vad tiden går så jävla fort asså!! En vecka kvar sen får vi cetifikat och är utbildade make-up artister. Denna dag var till för att repetera och öva på det som behövdes öva på. Jag visste på en gång, Anni och Sandra också haha! "Eyeliner", japp verkligen! Stod och matade gång på gång och nu visade Olle tillslut hur man skulle göra, jag har frågat men tror att jag har ställt den så konstigt så Olle inte visste vad jag frågade. Men nu vet jag, YES!



Puss and little big hugs

Reklam

Så.. så.. så kul
Det är ju detta jag vill jobba med, reklam! Inom fotografi, bildredigerare eller make up artist. Jag tycker att det är så grymt kul och så snyggt, ofta får man verkligen ta i och köra på.
Hubba, hubba.. hubbabubba!!


Min insperation var :

Jag tänkte grönt & rosa

Tack älskade du min vän Camilla för att du stannade och hjälpte mig med denna sminkning också, helt underbart! Tack vare dig kunde jag andas lite och gå till bibloteket för att plugga lite och inte komma hem för sent. Du blev så snygg och har perfekt ansikte att sminka. Tack igen!!

Puss and little big hugs

Tattoo

Wow, hittat nått jag vill bli riktigt grym på
Nu är det ungefär en vecka sen jag uppdaterade men det har varit så himla mycket. Gjorde 6 sminkningar på 3 dagar förra veckan, stannade på eftermiddagen också för att ta igen allt. På onsdagen kom Camilla och satt modell, vi fick täcka över tattoos ta bort den med andra ord. Detta var verkligen kul, för man kunde se så tydligt resultat.
Före och efter

Tack du underbara för att du kom och satt modell!!

Puss and little big hugs

Egen trend

Min egna trend, POP!
Idag var jag och en tjej från utbildningen på SvD, wowo!!! Så coolt att ha varit där och sminkat. Vi sminkade iallafall två äldre par till en fotografering, så toppen kul! Sen efter det gick vi och käkade lunch på Sandys, gott! Sen vidare till skolan för att vara med på eftermiddagen eftersom att vi missade våran lektion pågrund av jobbet.



















Stark färg som "poppar" fram






Tror inte att jag har tagit en sämre bild än denna men man ser nog ändå, eller?
Vi hade en jättebra lärare denna dag, hon är väldigt duktig och bra på att lära ut.
Min sminkning blev väl inte riktigt vad jag hade tänkt men det var lite det som var tanken bakom lektionen sa Johanna, skönt att höra!

Puss and little big hugs


TV- make up

Haha, haha och haha
Denna sminkning var så jävla kul att göra, helt sjukt asså! Min älskade kusin kom och satt modell för mig så snäll som hon är! Jag kom till skolan och Olle berättade lite snabbt om vad man ska tänka på när man sminkar tv sminkning sen sattes ägg klockan på (tickande för varje sekund, haha så störande i början men man blev van efter några minuter). Först fick jag 20 minuter att göra en make från grunden. När klockan ringde kom Olle och tittade, gav lite tips och råd. Jag hann faktiskt klart helt också måste jag tillägga!
Sen gick hon och tvättade av sig sminket, klockan sattes på 15 minuter. Samma sak igen, klockan ringde och hann precis klart. Denna gång blev det snygagre för jag visste vad jag skulle tänka på, "You go girl".
Bort med allt smink igen och nu var det 10 minuter, OMG! Ja detta hann jag faktiskt inte klart, hade kvar ögonbryn och läppar haha! Vad man stressade och gjorde allt i 130.


20, 15 och 10 minuter

Nu är bilderna inte bäst men jag kan ju säga att 15 minuters sminkningen blev bäst. Det tog ungefär en timme för mig att varva ner efter detta, haha!!

Tack gumman min för att du hjälpte mig i det sista, du är en ängel!!


Puss and litte big hugs

Catwalk

Snyggt på långt håll och på nära håll
Detta var då måndag, super rolig dag

Jag blev så inne i att det var så snyggt när jag stod och sminkade att jag inte tänkte på hur det såg ut på avstånd. "Skit snyggt.. men följ med här.. du ser ja..!" Fick jag av Olle. Jag tycker att det var så kul och att det blev så snyggt så jag tar med mig kritiken till nästa catwalk.

Puss and little big hugs

Det roligaste

Det här gjorde lätt min dag
HAHAHAHAHA, fy fan vad roligt asså!! Jag skrattar så fort jag tittar på bilden.

Ja du vad ska man göra, det ska ju bli jämnt!? HAHA


Puss and little big hugs

Genom eld

Ni gör mig så lycklig mina vänner



Puss and big little hugs

Party re.

Ja, fredagen ute med Annie och Sandra
Jag såg min man den kvällen, jag.. inte Sandra! Haha hon blev så upptagen för hon hade hittat sig en egen man så jag fick ta hand om mig själv. Min man kom iallafall ganska sent så det blev bara titta för min del men mm.. ögongodis. Han var sjukt snygg och pratade engelska med sina vänner, så mycket vet jag om honom. Jag och Annie var så trötta och båda skulle ju upp och jobba dagen efter så vi drog vid 1 tiden ungefär. Men det var verkligen jättekul att gå ut med dessa två, det måste vi göra om och då vill ju jag också dricka öl! Tack tjejer för en trevlig kväll och lite äventyr på vägen dit!

Puss and little big hugs

Asiat

Mammas jobbarkompis fru
Japp det var hon som ställde upp denna dag för mig, fredag! Vi pratade engelska med varandra och hon var verkligen super trevligt. Det finns ju lite man ska tänka på när man sminkar asiatet, ögonen, näsan och brynen. Jättekul var det ändå, denna dag!

Efter någon timme
Hon blev ju jättefin, jag märkate att ögonbryn gör så jävla mycket, asså det vet jag ju redan det är ju min grej att kolla folks ögonbryn. Men här såg man verkligen hur stor skillnad det kan göra

Puss and little big hugs


Äldre

Mamma följde med mig denna dag och satte modell
Det var skönt och kul att hon var med, då fick hon träffa Olle också och se hur föroläsningen går till. Hon hade kul och jag hade kul, det kunde ju inte vara bättre. Efter skolan gick vi och åt sushi med pappa, sen blev de lite shopping för mig och mamma. Tack för att du kom och modellade för mig, du blev fin ju!

Före och sen efter, du blev så fin ju men de var du innan också!

Puss and litte big hugs

Person bemötande

Vad vill kunden ha, vad vill hon ha svar på för frågor?
Denna dag, onsdag kom Frida och ställde upp som modell, Tack så mycket för att du kom. Min uppgift blev att koregera ögonen lite och det var svårt, använde mig dessutom av en matt svart skugga. Men också väldigt lärorikt, vi gjorde en gång och sen började vi om för att få det snyggt och inte så kladdigt. Frida var så snäll som satt i stolen och stod ut med mig som var så förvirrad, hehe tack så mycket!

Hon blev ju sjukt snygg, vi passade på att ta lite fina kort också.

Puss and litte big hugs

"Kopia från ett fotografi"

Ojoj, det här var svårt och inte min dag
Detta var då i tisdags som vi gjorde detta, har kommit lite efter. Försökte få förklarat av läraren varför det helt plötligt var så svårt att få det fint och jämnt, "du använder matta färger" kom tillslut fram. Ja det är inte lätt att sudda till snyggt med matta färger och det var det jag använde mig av men jag lärde mig väldigt mycket. Fick en privat lektion kändes de som, Lillis stod med mig i kanske en halv timme och försökte förklara och hjälpa till.

Nu har jag inte den bilden som insperedade mig men det blev så här


Man måste alltid anpassa efter den som sitter i stolen, lite ändringar får man göra och det behöver inte alltid se ut som på bilden om man ska göra om en bild. Detta tänkte inte jag på först så jag började lite fel också men som sagt lärde mig sjukt mycket.

Puss and litte big hugs

Party

Sitter hos Sandra med Annie
Ikväll ska jag ut med tjejerna, ska bli toppen kul. Sandra ska hitta en man till mig, haha! Vi får väl se hur det går.. Jobb imorgon men de ska nog gå bra, ungefär 30  gäster och ingen öl ikväll!

Puss and little big hugs

Tidigt

Nu har jag lite att berätta, eller mer att visa upp
Men det får jag göra när jag kommer hem från skolan, det var ett tag sen jag skrev och visade upp skolans foton. Idag ska vi sminka kvinnor från Asien, ska bli jättekul! Jag har med mig tre kvinnor, en till mig och sen två till två i klassen. Igår ringde Madde och frågade så snällt om jag ville att hon och hennes mamma kunde hjälpa till. Det här blir ju toppen, jag hjälper två tjejer i klassen och jag får träffa Madde!! :)

Ha en bra dag, det tänker jag ha!


Puss and little big hugs

Livet

Jag har världens bästa vänner
Vad ni gör livet så mycket roligare och lättare att leva, ni är mitt guld

Foto från februari 2009

Stor puss and big little hugs

Edens Lust Gård

Den roligaste och mest längtade uppgiften
Jaa, det var den dagen idag! "Låt fantasin sätta igång" Vad skoj detta var, det fanns inga riktiga fel utan bara att köra och vara kreativ. Jag älskar, älskar att vara kreativ, finns inget roligare. Jag önskar att jag visste hur man klickade fram de till större men jag vet inte just u, men ska föröska komma på det!

Lite bröllop insperead tror jag någonstans

Detta gör jag gärna igen!

Puss and little big hugs

Cafe

Just nu står jag på Kafe Mäster Olof
Vilken otroligt lyckad och toppen dag det har varit idag. Skolan gick så grymt bra och det var den dagen jag hade sett fram emot mest. Vi fick leka med fjädrar och blommor hur vi ville, bara att köra på och det fanns ingen gräns. Visar och berättar mer om det lite senare. Jag ska nu dricka upp min latte och sen börja dra mig, kanske käpa en pensel tror jag.

Puss and litte big hugs


Halsfluss

Legat hemma hela veckan med 39 graders feber
Gick till läkaren på onsdagen och krävde en tid för att jag mådde så dåligt, fick en två timmar senare så det var perfekt. Vi har en läkarmottagning till garnne så det var bara att gå över till
nästa hus, jätteskönt för det var ungefär så långt jag orkade gå sen blev de för jobbigt. Så de gjorde iallafall prov på min hals och fick fram att jag hade fått halsfluss. Nu blir det käka pencelin igen, vilket känns lite jobbigt för min kropp som bara har blivit punpad med pencelin på sista tiden. Men jag måste ju också bli frisk så de är ju bara att äta på. Idag är det lördag och jag mår mycket bättre, inte så pass bra att jag skulle kunnat jobba idag, skulle ha gjort det men var tvungen att ta bort den här helgen.

Idag blir det bara ta det lungt och senare ikväll är det final i melodifestivalen med Elly, skoj!

När man är hemma en hel vecka, blir man lite uttråkad och försöker hitta på nått som kan liva upp dagarna lite.. Jag har så svår målade naglar, det är bara att prova själv. Så jag brukar inte måla de men nu ville jag verkligen ha lite kul också så då blev de så.

Coolt fotografi om jag får säga det själv!
  




  
 


sjukling

Ena stunden fryser jag andra svettas jag
Ligger här hemma med över 39 graders feber och vet inte riktigt vart jag ska ta vägen. Det började i söndags kväll och slog till ganska snabbt. Jag har inte varit i skolan den här veckan, så tråkigt att missa grejer. Sover och vilar framför tv.n det är mina dagar just nu typ..

Puss and little big hugs

Idag är det söndag

Det är den dagen då man bara ska ta det lugnt
Jag tycker om söndagar, vaknade första 9 men ja högt "jag vägrar!!" Så somnade jag om till lite efter 11. Det var väldigt skönt att få sova ut efter de få timmarna jag fick natten innan. Nu har jag suttit och lagt upp mycket från förra veckan för jag hann inte det. Äntligen ifatt typ! Elly har varit på landet den här helgen så det har varit lite tomt men jag har haft en toppen helg med Gabbi och Camilla. Jag är just nu lite upprörd för att skolan inte funkar så bra, man ska inte ha för mycket förväntningar men det som står ska hända ska ju faktiskt hända. Om någon säger att du ska få 100 kronor så blir man ju besviken om man inte får de, så är de ju bara! Nu tänkte jag sätta mig ner och titta på farfars gamla fina fotografier från förr, han var mycket duktig!

Puss and little big hugs

Fest make

This was Tuseday, party time
Nu har vi kommit till den punkten i utbildningen då man får en insperation men använder inte just den på sin egna make up. Idag satt jag modell för gruppen och läraren visade på mig, snygg blev jag faktiskt. Min egna sminkning på en av tjejerna blev så där, inte helt nöjd. Det blev ju inte lika extremt som på mig och kanske inte riktigt någon party sminkning, mer svart och mörkare ögonbryn hade hjälpt!







Puss and little big hugs













Puss and little big hugs





Två dagar sen

Fredagen, oj oj vilken dag

Hela den här dagen blev så annorlunda än vad jag hade trott. Det var en riktig tuff dag i skolan,  dagens tema var om fotografi och det ligger så nära mig. Jag hade sett fram emot denna dag så länge för jag vill ju veta vad man ska tänka på när man jobbar tillsammans med foto och smink.

Föreläsningen var riktigt kul, lite känsligt bara för det värsta jag vet är när folk med erfarenhet får e n själv att känna sig så liten. Det går att dela med sig av sina erfarenheter utan att sänka ner någon, det blev lite så den här dagen. Man får försöka inte bry sig och vara glad att man har hela livet framför sig att få egna erfarenheter. Sen var det dags för dagens uppgift som inte hade något med temat att göra om jag får säga min å sikt, tidning: italienska Vogue, designer: Cavalli och reklam: jeans. Halllå?!? Var fan kom de ifrån, svart vitt och färg fotografi var dagens tema? Jag hade ingen aning om vem Cavalli är, läser inte italienska Vogue så det gick skit den här dagen. Jag var så besviken och min sminkning blev inte bra någonstans, jag fick min ide som var jättebra men den kom för sent då det inte gick att fixa utan att ta bort allt. FAN!

Olle tyckte att det blev snyggt förutom strålara som går ut, det förstörade allt. Det var väl bra att han tyckte det men jag tyckte att de blev riktigt dåligt, jobbigt att visa.

Efter skolan åkte jag till Mäster Olof och käkade lunch, räksoppa! Satt och pratade lite med Ursula under dag, skönt och jag hade lugnat ner mig. Fick hoppa in och jobba någon halv timme eller så och detta var ju kul, kan min grej där. Plötsligt ringde telefonen och det var Sj, jag ska få komma på intervju den 29 jaa!!

Innan jag åkte hem svängde jag förbi söder optik för att hämta lite linser, passade på att titta på nya bågar också och hittade ett par sjukt coola. Det var verkligen love at first sight! Lånade hem de och får ha de tills imorgon, har gått med de hela helgen hemma och känt mig så snygg, hehe!

Utgång, oj oj! Innan jag säger nått mer så säger jag bara att de som läser får skylla sig själva.. Ja det blev lite för mycket vin, drack en hela flaska själv och jag har ju inte druckit mycket alkohol på senaste efter min katastrof med örat så det slog ju, men inte så mycket som jag hade trott. Det var sista timmen på klubben som det hände grejer, då hade två öl också kommit in i kroppen. Folk var lite vilda och jag hade redan fått öl över hela armen, en kille gick in i Gabbi så att hon fick öl  över hela sig och då blev jag lite sur. Jag hade lite faktiskt jag lovar det var inte så mycket öl kvar i glaset som jag slängde efter honom. Han tittade bak men sen var det inte mer med det. Sen när vi stod och dansade, träffade jag en kille (detta har jag fått berättat för mig) vi dansade lite och sen blev de puss puss. Efter en lite stund ska jag ha typ vänt mig om och dansat vidare med någon annan och sen blev de puss puss där också. Haha vad jag känner mig elak, det där är ju inte jag, så gör inte jag! Gabbi försvann och pussade lite och med någon hon hittade. Precis innan de stängde hittade jag och Gabbi en underbar kille som är polis, jag kommer inte ihåg så mycket men man kände att han hade ett väldigt fint hjärta.

Jag och Gabbi åkte hem och sov, vad hemma vid kanske 4 tiden. Väldigt lyckad kväll med mina två underbara och resten av gänget, tack för de tjejer och killar!

Puss and litte big hugs

Det fortsätter

Det snurrar fortfarande
Och jag kan inte skriva eller stava just nu men gårdagen var toppen!! Tror att jag får berätta mer sen när jag har fått ihop alla pusselbitar, de ligger utspridda på dansolvet just nu.. Skriver när jag har nyktrat till lite mer. Oj det här har aldrig hänt mig att man är helt nykter men också så full samtidigt, låter skumt men så är det HAHA

Puss and little big hugs

It's gonna be a good day

Svart vitt, soppa, snygga till sig, fest
Nu sitter jag på tunnelbanan på väg till skolan. Vad jag ser fram emot denna dag, idag kommer det hända roliga grejer! Dagens tema är svart vitt fotografi, hallå gud vad kul!! Hoppas ni underbara får en bra dag ni också.

Puss and little big hugs

Klippa, klippa

Idag har jag klippt mig, snyggt
Efter skolan åkte jag hem till en tjej från utbildningen och först käkade vi sushi till lunch och sen klippte hon mitt hår. Jag hade sånn tur att hon är utbildad frisör och har jobbat länge så hon är ju riktigt duktig. Det blev jättesnyggt tycker jag, verkligen jättenöjd med det! Vi pratade lite hår och hon gav lite tips på vad man kan tänka på, sånt är ju alltid kul.

Senare på kvällen kom Camilla hem till mig, vi skulle också leka lite frisörer. Båda skulle ha ny färg i håret och båda blev skit snygga. Vi gick och köpte färg, sen satte vi igång med det roliga. Ja och båda två blev jättesnygga, redo för att gå ut imorgon och ha en toppen kväll.

Imorgon är det fredag och då ska vi ut till Paradise igen, så kul det ska bli. Tråkigt bara att Elly åker till landet och inte är med men det kommer flera fredagar. Ska iallafall bli jättekul imorgon med två av de underbara. Fan nu måste jag bara hitta nått att ha på mig, åh jobbigt!

Dags för trötta Emma att sova, hon säger god natt och visar upp dagens look imorgon, tillsammans med mitt nya hår!


Puss and little big hugs

Drag Queen

Det var inte som jag trodde
Igår sminkade vi drag queens. Jag fick ju för mig att det här inte skulle bli så svårt, vadå det har vi ju gjort förr. Men det var lågiskt och väldigt svårt att göra om en man till en kvinna. Det var iallafall väldigt kul att lära sig och öva, nått som man inte gör varje dag.

Man till kvinna
Han/hon ser ju så bra ut

Jag vill säga tack snälla Johannes för att du ställde upp och hjälpte mig med denna dag. Det var riktigt kul att sminka dig och få se dina kvinnliga sidor, haha! Tack igen du snälla!

Puss and litte big hugs

Look a like

Det var en bra förmiddag
Imorse hade jag lite panik, min kändis var jätte lik Mika när hon var ung och inte hade nått smink. Jag kunde inte sluta tänka "men tänk om det inte räcker.." Jag är så glad att jag hittade den bilden jag hittade och att jag valde kusinen till denna uppgift, hon blev så snygg!!

They do look a like

 

 

Christina Ricci, känd skådespelare

 

Idag fick jag till och med beröm av en lärare som brukar ha sina åsikter. Hon sa att det var jättefint och att jag hade gjort ett bra jobb, vad jag blev så glad!!





Idag fick jag ett trevligt samtal som sa att min morgondag var räddad. Vi ska sminka drag queen och jag hade inte någon som kunde tills Ninas son Johannes ringde och sa att han kunde ställa upp, verklig uppskattat! Det ska bli riktigt kul, vi får väl se hur det går.

Nu ska jag se på "Home and away"


Puss and litte big hugs

Skulle vilja

Jag skulle vilja göra en snygg reklam bild för nagellack

Jag vill verkligen göra nått sånt här men då häller man ju ut så mycket av innehållet vilket jag inte riktigt skulle se fram emot. Men om man vill nått så får man väl bara göra det, kör bara!!

Puss and little big hugs

Look a like

Ja fan vad bra det gick idag! Nu är jag på väg hem från en toppen dag :)

Puss and litte big hugs

Vad jag vill

..ha dessa fina fransar så mycket

Fy fan vad snygga de är!!
Jag vet inte när man skulla ha de men, modeplåtningar kankse eller när man vill vara extra snygg? Jag vet inte men jag vill ha, eller jag vill åka till Kina för jag har fått för mig att det ska finnas lite fint där!

Puss and little big hugs

Helg, igen!

Jobba på Åhlens på lördagen för Make up store
Jag skulle jobba med två tjejer från min utbildning som jag tycker om så det var jätteskönt. Men jag är ju jag så jag var ändå lite nervös, mamma lugnade mig som vanligt. Det var en jätterolig dga tycker jag, mycket att göra en lönehelg då folk har pengar men kul. Vi stod och sminkade folk hela dagen, från 11 till 18.

Elly kom hem till mig på kvällen och tittade på melodifestivalen, skoj som vanligt tycker jag. Sen vet jag inte om vi höll med om att rätt låtar vann men det är en annan åsikt.


På söndags kvällen skulle vi se lite stand up, och låt mig säga att det var så otroligt kul! Det var jag, Elly Gabbi, Camilla och Karin från min utbildning och hennes vän. Det måste vi göra igen mina tjejer, vad vi skrattade. Tack för en toppen kväll!

Puss and litte big hugs

Make and hair

Åh, vilken rolig dag
Jag fick 4 hela timmar på mig idag, skönt att inte behöva tänka på hur mycket tid man har kvar på sig. Jag använde kanske 3 timmar till den här looken och tycker att hon blev snygg!
Jag blev nöjd, alltid nått som kunde gjorts bättre men glad ändå!

Sminkningen blev jättefinbara jävla eyeliner och lösfransar


Jag försökte vara lite kreativ och hitta på något eget
med hjälpa av att gör knyta och fläta



Puss and little big hugs












RSS 2.0