It's done

Nu äntligen har jag gjort det
Idag var jag hos frisören och klippte av mig håret som jag har velat göra ett bra tag, det var dags! Och fan vad bra det känns, jag är jätteglad och älskar det korta.
Efter frillan träffa jag Camilla och vi åkte till skärholmen för att fixa linser så nu är det beställt också. Efter det gick vi och käkade lunch. Riktigt trevlig dag med dig! Nu är jag helt slut, vet inte varför men skulle kunna somna vilken sekund som helst, snart får jag sova.

Imorgon blir det jobb på MO mellan 14-19

Ha en bra kväll

Puss and little big hugs



Jobb

Nytt jobb, eller mer gamalt men nu deltids
I torsdags gick jag förbi cafet MO och pratde med Ullis om jobb tider, hon hade bra nyheter. Jag ska få jobba måndag till fredag mellan 14-19 under hela hösten. Det känns grymt bra, lagom många timmar och ändå pengar. Jag kan då också få igång fotograferingen och sminkandet igen, skulle vara väldigt kul! Jag känner att jag har tappat de lite så nu vill jag ta upp det igen. Nu känns livet väldigt bra och stabilt, jag kommer ha en rutin i vardagen. Mina kollegor är också så himla snälla och ger otroligt mycket stöd, vilket jag tycker är det viktigaste på en arbets plats. Plötsligt så händer det!

Puss and little big hugs


Ina is home

Igår träffade jag upp min vän igen
Ina har varit borta i Albanien under sommaren och vad jag har saknat henne. Det blev en liten promenad i regnet innan vi hittade ett fik. Vi satte oss och hade det bara väldigt bra, delade med oss av sommaren och av tankar. Det är så skönt att ha dig hemma igen Ina!
Tack för en trevlig dag med dig

Nu ska jag snart springa iväg till jobbet, som faktiskt kommer bli mitt jobb hela hösten (överlycklig) men berättar mer om det sen. Idag har jag ett pass från 9.00 till 19.00 med en underbart gullig kollega så det ska nog gå bara bra. Lite smink nu och sen dag att springa, ha en bra dag mina vänner!!

Puss and little big hugs

Hemma en gång till

Igår kom jag hem från Portugal
Vilka underbart trevliga dagar vi fick tillsammans. Kändes som att vi hade varit där en vecka efter bara första dagen, är ju bara ett toppen tecken.

Portugal

Haha jag vet nu börjar jag bli lite töntig nästan
Idag drar jag med världens bästa föräldrar till Portugal för att hälsa på brorsan. Ska bli så kul att åka dit, jag har aldrig varit där förr. Vi ses när jag kommer hem igen.
ha en great week!

Puss and little bug hugs

Klippa kort

Nu är det dags tycker jag
I veckan eller nästa vecka ska jag klippa kort, och då menar jag kort kort! Just nu har jag till typ under öronen som Camilla klippte till så fint i Turkiet, men de ska bli kortare. Mitt hår mår så dåligt efter all medicin under de senaste månaderna så det måste bort och få börja om igen på nytt känner jag.

Den här frillan vill jag har så jag hoppas på att min frisör ska kunna hjälpa mig med det, hon är så duktig.


Puss and little big hugs

Jobba natt

Åkte hem idag från en great week
för att jobba natt i receptionen denna natt. Snart får jag gå hem, ska bli så jäkla skönt att få komma hem och sova i min säng. Håller just nu på att koka upp kaffe och sen är typ frullen klar tror jag. Men de tar sin tid att göra kaffet för det ska vara så mycket, ungefär 90 gäster idag. Natten har gått väldigt bra faktiskt men jag tror faktiskt inte riktigt att jag vill göra det här så mycket me, rädd är jag mellan 01-04 och det är ju inte bra att vara rädd!? Vi får se hur allt blir. Försöker undvika verkligheten så länge jag bara kan hehe..

30 min kvar och sen ska jag hem och sova, skönt! Hoppas inte Andres för sover sig.

Puss and little big hugs

Värmland

Nya äventyr med vännerna
Jag Elly, Gabbi och Pop-corn sitter snart i bilen på väg till Ellys landställe. Kommer bli en jättemysig vecka tror jag! Kanske inte rätt tid punkt för mig eftersom att jag fortfarande mår som jag mår. Snart får jag svaren från läkaren iallafall så det blir skönt att se om jag ska äta nått annat eller om det räcker med de jag äter nu.
Andres och Rille kommer senare ikväll med bussen och Kippe, Maria och Camilla tar bilen på fredag och då blir det kräftskiva med hela gänget!!



Trevlig vecka!

Puss and little big hugs

homeeeee

Hemma från älskade Turkiet
Vi kom hem i söndags eftermiddag men jag har mått så himla dåligt så jag har inte haft någon kraft till att skriva. Vi har haft det helt underbart på semestern. JAG ÄLSKAR VERKLIGEN TURKIET!!!
Tänkte att jag skulle lägga upp lite bilder från både Secillien och Turkiet snart.

Jag är fortfarande jättesjuk och det vägrar släppa. Har varit hos doktorn denna vecka och tagit prover för att se vad det är för skit. Svaren kommer på tisdag så medan jag väntar på de har jag hoppat på en annan 10 dagars kur anti för att se om de kan hjälpa nått. Detta suger verkligen så hårt, allt bara tas över pga denna jävla sjuka kropp. Nu får de fan ta och vara slut, nu orkar jag inte vara sjuk mera. Efter detta är de slut och över på ett bra jävla tag!!
Idag mår jag dock mycket bättre, igår trodde jag att jag skulle dö av hostattacker men idag kommer inget typ så det känns mycket skönt.

Jag undrar om jag ska unna mig med lite sushi idag kanske? GOTT!!

Puss and little big hugs

RSS 2.0