Musikal

Idag är det Gabbis musikal som jag har längtat efter
Det ska bli jättekul att äntligen få se det och allt kommer gå jättebra! Jag ska ringa Elly snart för att bestämma mötes plast. Nu ska vi grilla bläckfisk, mums vad gott! Blir nog en väldigt bra dag tror jag ändå.
Ha en bra dag mina vänner!

Puss and little big hugs

Fredag med Biljard

Fredagen var väldigt mysig och lugn
Riktig mysig kväll med Elly och Maria. Först var jag och Elly och köka middag på ett ställe, så gott och vad trevligt det var också. Detta måste vi bli bätte på tycker jag! Sen mötte vi upp Maria i fridhemsplan. Vi drog vidare och spelade biljard under kvällen. Blev en ganska tidig kväll men det var också väldigt skönt.

Så min mobil kanske inte tar de bästa inomhus bilderna men vad ska man göra?

Två av de snygga

Under kvällen skulle jag komma på någon kille som är "typisk snygg" och dessa på snyggingar kom jag till slut på men jag tror nog att du har rätt Elly ändå!

Puss and little big hugs



Fin väder

Åh, vad fint väder det är ute
Helt underbart att vi kan få så fint vänder med tanke på hur det var igår. Ska snart sätta mig ute och dricka en kopp te och bara mysa i solen. Just nu försöker jag få Elin hit för att äta lunch, skulle vara trevligt! Ikväll ska jag och Elly ut och äta middag sen möta upp Maria och kanske Camilla. Vi vet inte än vad vi ska göra men nått kul vill vi så det blir nog en bra dag.

Puss and little big hugs

MO

Nu står jag bakom disken på cafet
Har ätit soppa till lunch, smaskigt! Ursula skulle kolla upp nått så jag ställde mig här. Serverade precis två herrar bulle och kaffe. Snart ska jag iväg och möta upp Sandra med lilla klara, vi ska sitta i solen tänkte vi fast att solen ser ut att vara borta förtillfället? Sitter som klister vid telefonen och hoppas på att sj ska ringa, får se under dagen och veckan. 

 
Puss and little big hugs

Pappa är hemma

Oj, vad det var svårt för han att ta sig hem
Men också vilket äventyr, sånt som man inte gör varje dag liksom. Nu är han hemma iallafall och det är väldigt skönt för alla.


En del av den långa resan

Åkte från Frankfurt till Berlin.. Efter några timmar
"Problem! En kontakt ledning har rasat ner och tåget har vänt för att köra en annan väg.."
Ungefär 30 minuter senare ..
"Det lär finnas en självmordskandidat någonstans längre fram på spåret, polis är tillkallad och på väg.
"Skämtar du eller?"
"Vi har blivit bjudna på varsin läsk allihop"
Ytterligare 30 minuter sneare sägs det att Berlin tåget inte väntar och att de ska få bo på hotell i Berlin under natten. Från berlin nästa morgon går ett tåg till Hamburg klockan 5.15. Klockan halv 8
"Nästa tåg är fullt från hamburg och vi ska få åka buss till köpenhamn"


Detta är då inte hela resan, en del av den och jag tyckte så synd om pappa och alla andra som bara ville hem. Välkommen hem pappa!


Puss and little big hugs


Grillfest

I fredags hade jag grillfest
..alla som var där tycker jag om och älskar, så vi hade det jättekul! Vi började med att käka alla tillsammans och eftersom att det var fint väder satt vi ute också. (Jag sa ju att det skulle bli bra väder!) Efter maten började festen, flera mysiga vänner kom och hade kul med oss. 
Min älskling med en korv



Min sol kom också
 
Tack alla för en jättelyckad kväll!


Nästa dag när jag kom hem från jobbet så hade min underbara bästa vän Gabbi gjort fint hemma. Hon hade lagt in alla glas i diskmaskinen och kört den sen ställt upp alla i skåpen. Hon hade också samlat alla burkar och flaskor i två stora påsar. Så underbart fint gjort av dig, tusen tack för det! Vi slappade framför tv.n hela eftermiddagen och jag tog några smyg powernaps efter bara sovit 2 timmar.


Puss and little big hugs
 


Vill ha

Eh.. Hallå!!
Jag vill ha denna så sjukt mycket! Den här ska jag ha!

Jag jobbar på ett armband som står för mitt liv och vad jag älskar i livet!

Måste ju bara säga att jag älskar mina nya snygga shot glas som jag fick av Elly och Gabbi!

Club - design by Matz Borgström

Puss and little big hugs

Igår

Det gick faktiskt väldigt bra igår
..tror jag iallafall! Skoj var det iallafall tycker jag, riktigt trevligt folk som gjorde mig ganska lugn. Jag var klar vid 11 tiden och nu väntas bara ett samtal från sj så blir jag jätteglad. Efter det drog jag iväg till Mäster Olof för att möta upp födelsedags barnet Sandra som fyllde 21 år, grattis grattis sötnos! David kom också och vi satt där och hade det trtevligt tills Sandra skulle börja jobba vid 3.
På kvällen träffade jag Camilla och vi var duktiga, gick från hornstull till örnsberg. Var hos henne ett tag och sen drog jag mig hemåt för att sova. Trevlig kväll med mitt hjärta!

Ja och nu har jag gått från att ha 5 hål i örat (från januari) till att bara ha 3 kvar, mitt ena hade växt igen igår och min piercare försökte till och med få genom nått men de gick inte. Var inte glad igår eftersom att jag inte
vågar göra om det så nu finns det inte nått med hål där igen aldrig.. men när jag kom hem hittade jag detta som man kanske kan ha istället, snyggt?

Den här är ju så söt så den ska jag ha, blir nog båda två!

Puss and little big hugs

Interjvu

Idag smäller det mellan 8.30 och 12.00
Ska på anställingsinterjvu idag för sj, tjänsten är tågvärd. Jag vill ju verkligen ha detta jobb, det låter kul och då kan jag också flytta in i Emils lägenhet som planerat. Igår fick jag några fina ord av Camilla så det kommer nog gå jättebra. Jag mår också mycket bättre idag så det känns ju bäst, låter inte längre som att jag har svalt en elefant! Ska rusa vidare, eller hallå.. rusa, nej jag ska gå lungt och stilla ner för att göra mig i ordning. Grandpa be with me today!

Ha en bra dag kära vänner

Puss and little big hugs

Födelsedag

I lördags fyllde jag 21
Vilken underbar dag detta var, den började med att hela familjen kom in vid 9 på morgonen sjungande. Pappa är ju just nu i USA men min älskade familj kom på ett sätt så att han också var med och firade. HELT HELT UNDERBART!! Jag fick lite mysiga paket, bla en ny resväska som jag ska göra till en sminkväska. Jag fick också en skoj grej från Emil, lakris i olika smaker så vi har haft lite lakris provning här hemma.

Vi har alltid ätit smörgåstårta till födelsedagarna och mamma hade gjort en jättegod denna dagen. MUMS! Min hals och näsa var inte på topp så efter frukosten blev det lite lungt fram till klockan 14 då det skulle fikas lite.

Farmor, Elly och Gabbi kom v
id 14 och firade min dag med mig tillsammans med mammas goda cheescake. Jag blev så lycklig när jag såg mina tjejer utanför fönstret, ni gör mig så glad!!

När mina fina gäster hade gått så gick jag ner och sov lite eller det blev vila, kunde inte sova. Vid den här tiden mådde jag inte så bra i kroppen men orkade mig upp för att göra mig snygg. När jag kom fram till Elly var de inte klara med det som hölls på med så jag fick lägga mig i Ellys säng en stund, vilket var jätteskönt för att backen upp hade tagit energi. "Nu är det klart, vi går och hämntar Emma" Jag blev inledd in i Ellys kök och fick blunda samtidigt. När jag öppnade ögonen såg jag himlen!! Mina fina tjejer hade stått och gjort sushi i mängder till middagen!! "You guys know me to well!" Helt underbart mina tjejer, ni är toppen bäst!!

Efter middagen fick jag mer fina presenter och vi hade det trevligt innan vi skulle vidare ut. Vi drog till zipper som är en gay klubb, jag har ju upptäckt att jag älskar dessa ställen. Kvällen var superkul och vad jag är glad att jag fick fira min dag med er. Tack så mycket alla för denna dag, så lyckad på alla sätt!!


Puss and little big hugs



21 år

Då var det dags igen
Ett år äldre och vilken toppen dag det kommer bli känner jag fast att jag är lite sjuk. Vid 2 tiden kommer farmor, Elly och Gabbi då det blir tårta! Det har varit en jättebra början på dagen då pappa också var med via datorn, helt jävla underbart!! Jag är världens bästa familj, vad jag älskar er så mycket! Nu ska jag göra mig ordning för det trevliga sällskapet som kommer.

April 1989

Puss and little big hugs

Halv hals

Har fått så ont i halsen
Detta började igår och jag har hällt i mig te och halstabletter men det går segt fram. Just nu sitter jag med honung, det hjälper faktiskt bäst! Mycket skönt för halsen och nu tog jag en liten sked från mammas honung som har saffran i sig, jättegod är den! Tror att jag ska köpa glass, det brukar ju vara skönt för halsen också. Jag måste iväg en snabbis snart för att möte upp Mona, ska få låna en topp av henne till imorgon.

Puss and little big hugs

Mona

Nu ringde precis Mona
Hon ville luncha och det kunde jag ju inte säga nej till! Ska springa ner och göra mig i ordning och sen springa vidare. Idag ska jag också kolla min syn, jag vet att den har blivit sämre men det är bra för jag vill ha ett par nya bågar. Ha en bra dag!

Puss and little big hugs

Slutprov 3

Det sista provet var roligast
Vet att jag är super seg på att lägga upp men har gjort massa annat och har inte haft bilder när det har funnits tid. Men iallafall efter denna så finns det inte mer från skolan. Detta var sista sminkning i skolan, nu börjar verkligheten! Läskigt är det verkligen!!

Kreativitet var det denna dag, vi skulle göra ett jobb och hade glömt allt smink hemma. Det enda vi hade var vårt privata smink och hår grejer, GO!!

Vi fick använda hudlotion, covor all mix, tri brow color, svart kajal penna, svart maskara och skuggan Aquamarine (klarblå skugga)

Puss and little big hugs

 


Smink

Sandra sminkar sig
Jag sitter och tittar på och skrattar för att hon gjorde fel

Gabbi åkte iväg och köpte nått till mig och är nu på väg hem för att bli frisk.

Puss and little big hugs

Gårdagen

Mycket trevligt att träffa Sandra igen
Vi satt på "vårt" cafe som Sandra säger, haha vi har ätit där en gång tidigare men det är ju gulligt. Sandra kompis David kom också en stund igår, mycket trevlig kille det.

Vad jag mådde dåligt igår, lite smått sjuk. Och så stressar jag så mycket för att komma på vad jag ska göra med livet eller göra nu, då blir det bara jobbigt. Så jag ska försöka ta det lungt och bara försöka andas.

Älskade far åkte nu imorse till USA för 8 dagar, kommer saknas mycket!

Puss and little big hugs

Sandra

Nu ska jag rusa iväg och luncha med min goda vän Sandra
Ska mötas i Gamla stan halv 12 så jag måste verkligen skynda mig, har inte klätt mig än och inget smink. Jag ser förresten ut som en kräfta efter gårdagens solning med Camilla. Men det gjorde hon också så det gör inget, HAHA!

Puss and little big hugs

Slutprov 2

Ungefär precis en vecka senare
Oj det har varit så mycket att jag inte ens hunnit lägga upp de två sista slut proven. Det gick så bra alla tre dagarna, jag var jättenöjd och det verkade lärarana också vara.

40-talet, Ina is there

 

 

 

Jag blev så jävla nöjd med mina läppar

Olle sa "nästan, verkligen nästan"

Och fixade till lite på över kanten

Tack så mycket snygging för att du hjälpte mig och satt modell. Jättemysig dag med dig också. Vi gick och käkade soppa på Mäster Olof. Puss på dig sötnos!

 

Puss and little big hugs

Påsk

En mycket mysig helg med påsk
Jag jobbade på hotellet denna helg men det gjorde inget alls, ungefär 30 gäster. Vi fick ju strålande väder i helgen så efter jobbet blev det äggmålning ute på balkongen med släkten, så himla mysigt!

 

Påsklunch är det godaste som finns

Släktens äggskalning

Jag vet inte när detta kom eller hur det kom men det har funnits ett tag med oss. Det hela handlar om man man ska knäcka två ägg mot varandra och det ägg som knäcks har förlorat och får ätas upp. Ägget som vinner får hitta ett nytt ägg att knäcka mot.

 



Tack för en underbar helg och påsk familjen

Puss and little big hugs

 

 

 

 

 


Globen

Skoj, skoj, skoj och jag kan
Måste bara säga att det gick strålande i fredags på Globen, det var verkligen
jättekul och jag får bevisat för mig själv att jag kan detta. Det blev att jag och en annan tjej från eftermiddags gruppen stannade kvar och la på läpparna i det sista och vilket teamwork! Super rolig dag, verkligen!

Våra tjejer var så duktiga, jag och Amanda fick se för att vi stannade

Vi drog väl från Globen vid 6 tiden och jag var hemma typ 19.15 och skulle möta smink tjejerna 8 i slussen. På med nya kläder och fixa lite med håret. Emil min bror var så snäll att han körde mig till fridhemsplan så tog jag tåget därifrån för att tunnelbanan inte gick från oss. Ingen var där så det var ju ganska onödigt att jag stressade så mycket, tack! Sen kom Sandra, Anni och Isabelle så vi gick och satte oss på Patricks bar & kök.
Vi blev några till under kvällensgång, tyvärr så blev det inte så jättelyckat men det kan det ju inte alltid bli.
Jag åkte in till centralen och mötte upp Elly och grabbarna men vände utanför Harrys för att det var inträde och det kändes så onödigt om jag bara skulle stanna en timme typ. Det gjorde iallafall ett bra slut på kvällen.


Puss and little big hugs

Utbildad make up artist

Jo men ja visst!!!!!
Idag fick jag cetiifkat och betyg efter dessa 10 veckor. Wow det känns så soft att säga att man faktiskt är utbildad make up artist. Olle hade gjort saft och bullar till fika, mycket trevligt och gott. Vi fotade massa med Olle och gruppkort med nästan alla från klassen.

Två sötnosar som får sitt cetiifkat

Sen drog jag mig och käkade på Mäster Olof, pratade lite med Ursula. Vid 3 tiden drog jag mig hemåt. När mamma och pappa kom hem skålade vi med ett glas vitt och sen blev det mys med räkor, så gott!
Jag är så nervös för imorgon då vi ska sminka konståknings männsikor, ska ju bli jättekul men som sagt jag är jättenervös.

Denna låt är toppen när man är nervös...

Det blir en tidig kväll för mig, snart sova men inte riktigt än.

Puss and little big hugs

Sista skoldagen

Idag är det torsdag och sista skoldagen
Shit vad tiden gick fort, det var de första Olle sa att tiden skulle gå jättefort! Börjar klockan 10 idag, lite sov morgon är alltid skönt. Efter skolan kankse vi går och lunchar tillsammans, skulle vara trevligt. Men jag ska göra mig lite snygg nu det måste man ju vara efter 10 veckor hehe!
Ha en bra dag

Puss and little big hugs

RSS 2.0