Första hyran

Idag betalade jag min första hyra
Då jag också inser att det kommer bli flera vilket betyder att jag måste få ihop pengar på nått sätt. Just nu känns allt 30 kilo tungt och jag vill inte göra nått. Funderat lite på om jag ska dra iväg och jobba som au pair ett år eller så men hur kan man vara borta från de man älskar mest? Jag skulle sakna mig ledsen och de skulle vara för svårt. Samtidigt som de känns, vad ska jag göra här? Sitta helt ensam mitt i natten på jobbet och vänta på bättre tider? Just nu känns inget bra och jag vet inte hur jag ska fixa det.. Som Camilla sa "Vi kommer bli nått bra" Jo självklart kommer vi bli nått bra, men innan vi blir nått bra då? Vad gör man innan man blir nått bra, väntar?

Puss and little big hugs

Faaaaaaaan fort.

Jag är fortfarande knäckt och besviken
Men sen jag fick beskedet om antagningen så har jag inte tänkt så mycket och bara kört på, blev inkastad på hotellet så snabbt så att det inte har blivit så mycket tänkande. Den natten jag fick veta svaret, drog jag först ut och träffade Mona och sen mötte jag upp Camilla och vi var ute typ hela natten på äventyr. Jag var väl hemma vid kanske 7 tiden för att sova lite. Kände mig som 14 år den kvällen, haha men det var kul. Och igår vaknade jag vid 2 tiden och mötte upp Elly på en liten promenad och den gick jag till jobbet vid 23 tiden. Idag hann jag tänka lite, vad fan gör jag nu, satsa på  det jag verkligen vill göra och jobba med? Jag vet att allt kommer bli bra och att jag kommer komma långt för att jag verkligen vill det jag vill. Det kommer blir bra!!

Jag har iallafall världens bästa vänner och föräldrar som verkligen stöttar mig. Ni är det bästa som finns, jag älskar er och skulle springa 10 mil för er!

Puss and little big hugs

Glad midsommar

Igen.. vad tiden går så fort
Igår natt och idag natt jobbar jag på hotellet i receptionen, fick hoppa in för att Andres hade lite planer för midsommar. Tycker inte att de gör nått att jag jobbar denna natt. Har varit hos Elly nu på dagen och kvällen, vi åt midsommar mat ute på berget med så underbart väder. Innan jag gick hann vi leka lite lekar som Elly hade planerat, mitt lag vann ju såklart, haha!! Imorgon blir det party för mig, inget mer jobb förrän på lördag. Nu ska jag hitta på nått att göra resten av natten, är typ helt klar med det som ska göras. Jag ska bara ta fram frukosten och sen finns de inte så mycket mer att göra förutom att dricka kaffe och hålla sig vaken.

Puss and little big hugs

Faaaaaaaan

Blir ingen skola för mig
Är helt knäckt och vet inte vad jag ska göra till hösten.. FAN!!
LITEN PUSS OCH INGE HUGS

Choklad bollar + Baylies

Ställde mig och bakade igår
Slängde ihop det jag hade i kylen, det blev ett väldigt enkelt recept eftersom att jag inte hade så mycket haha! Men jag slängde i lite baylies vilket gjorde choklad bollarna väldigt goda, spännande. Man får bara inte äta för många eftersom att det är alkohol i, för fest med chokladbollar?


Puss and little big hugs

Bröllop

Ja du idag är det stora dagen

Som jag inte bryr mig ett skit om faktiskt! Alla vill in till stan och se när kronprisessan gifter sig och ska dela denna fina dag med henne.. men kom igen!! Det har blivit för stor grej för att jag ens ska tycka att det är nått att fira eller delta i. Hellikopter som ska fotografera och filma när de åker runt i stan, bussar som är inställda och alla dessa människor som ska in och trängas. Igår var däremot droppen, jag och Sandra gick förbi slottets kvarte och de höll på att lägg fake-gräs över en stenplätt för att det skulle vara så grönt som möjligt. Tycker bara att allt blir så tillgjort och ingen verklighet. Nu sitter jag på hotellet i repan för att ingen annan ville jobba, alla skulle in till stan. Jag tyckte att det var lika bra att stanna här eftersom att jag ändå inte vill in. Jag slutar klockan 15 och då ska jag hem och sova för att sen komma tillbaka till 23 och vara med Isa på nattpasset för att vara helt säker på hur man gör allt.

Ha en bra dag gott folk

Puss and little big hugs


Turkey

Jag och Camilla drar till Turkiet i juli
Haha, helt spontant!! I tisdags gick jag och Camilla i stan på en lång promenad, det blev till slutet från Östermalmstorg till Hornstull. Shit tjejen vad grymma vi är tycker jag. Men iallafall när vi var i stan gick vi förbi en resebyrå (tror vi att det va) som det står Turkey på med stor logga och jag sa "åh, Turkiet..." Då sa Camilla "Men ska vi dra då..?! Massa skrik om att livet är bäst på väg till resebyrån från min sida. Vi bokade resa på apollo och igår var jag och betalde det.
Så nu jävlar ska vi till Turkiet och ha det bäst!!!
Det bästa med allt är att detta blir våran första utomlands resa tillsammans och jag tycker verkligen att det är dags efter 7 års vänskap!!!


Så jäkla glad just nu! Allt börjar ordna ihop sig!

Puss and little big hugs

Snälla bror fort.

Vill visa upp lite foton på lösfransar och glitter pärlor



Puss and little bug hugs

Snälla bror

Inköps lista till käre bror i kina
Emil är i Kina med sin flickvän just nu och eftersom att jag inte är där tänkte jag att han skulle få köpa med sig lite saker åt mig. Han flickvän kanske kan hjälpa honom lite, hehe inte så lätt ibland.

1. Lång klänning (Lite diskret men kan ändå finnas tryck på, färgen vill vara diskret)
2. Lös ögonfransar (Svarta och några roliga i färg)
3. Lös hår (Brun fin färg)
4. Glitter pärlor (Diamanter, svarta och olika färger)




Skulle bli väldigt lycklig ifall du hittade dessa saker till mig. Du har bra smak och en flickvän som verkar ha bra smak också. Förstår om det blir lite klurigt att hitta allt men nått skulle uppskattas!
Kan bli lite lättare med lite inspiration!

Puss and little big hugs

Camilla

Camilla goes short
Mötte upp min fina Camilla inne i stan i tisdags hos frissan. Camilla hade länge snackat om att klippa kort och jag kände på mig att det kunde hända denna dag. Jag hade helt rätt, kort kort på ena sidan och sen en tung lugg på andra sidan. Fan vad snyggt det blev, grymt och modigt av henne! Vi gick runt i stan hela eftermiddagen och bara tog de lugnt i våra fina lång klänningar.


Fin dag med dig som alltid hjärtat!

Puss and little bug hugs

En helg i Göteborg

Fan vad gött!!
Så himla fin och grym helg jag och Lydia fick tillsammans, vi gjorde inget men ändå allt. Vi levde verkligen bara livet och bara var, grymt och härligt!!


Puss and little big hugs

Göteborg, göteborg!

Nu drar vi
Jag Elly, Pop-corn och Kippe kör iväg till Göteborg över helgen. De ska se Greenday och jag ska hälsa på LYDIA!! Fy bubblans vad kul det ska bli. Just nu mår jag inte så jättebra, känner mig sjuk men har tagit en ipren så de blir nog bättre snart. Håller fortfarande på och bestämmer vilka skor jag ska ha med. Bra om jag kan gå i dom mycket. Ska försöka shoppa lite i Göte också.

Ha en toppen helg mina vänner!

Puss and little big hugs

Film mys

Ligger i min nya säng, i mitt nya hem
Har precis satt på filmen "No reservation" och efter de blir det sovdags. Jag är helt slut efter jobbet idag, ansvarade för 81 gäster idag på Attaché och är dessutom lite sjuk. Har varit en bra dag idag!


Puss and little big hugs

Mysig middag

Elly Blev en riktig mysig kväll igår

Fick lite panik mot slutet när jag insåg att jag inte hade tagit några bilder. Elly ser inte så glad ut men det var hon. Tack mina tjejer för att ni kom och hade de trevligt med mig!!
Puss and little big hugs

Första middagen

Nu är Elly och Gabbi snart här för att äta middag med mig
Ikväll inviger vi lägenheten med en mysig middag, jag ska bjuda på köttfärs sås och spagetti. Tjejerna ska hjälpa mig lite med inredningen också tänkte jag, de känner mig bäst och vet vad min stil är och vad jag tycker om. Kommer bli en riktig trevlig kväll känner jag!

Puss and little big hugs


RSS 2.0