Round 2

På onsdagen kommer Robins kompis upp för att hälsa på. Ya.. Hemma vid 05 tiden och vi hade alla tre bränt ungefär 500 var! Blev väldigt många redbull/vodka också. Grymt lyckade kväll!!! Dagen efter tog jag Robin i örat och gick till skolan lagom till lunchen. Sen gick vi ut och cyklade lite på eftermiddagen.


23

På kvällen kom vännerna från klassen, körde "jag har aldrig"! Haha men det gick bra tror jag, ganska smärtfritt. Natten slutade med 4 vänner, klädpoker och en tärning..

Puss and little big hugs

Blåsande luva

Detta tyckte jag var jätte kul på väg till skolan, haha!


08.00

Vi vaknade upp hela högen kl. 08.00 i stället för 07.20.


23 års mys

Vi firade mig på måndagen innan jag åkte tillbaka till Linköping.


Den natten, ja!

Efter jobbet i lördags åkte jag hem till en gäng glada människor som precis kommit tillbaka från Spanien. Kräftor var de nästan hela högen haha. Blev en väldigt sen natt, både jag och Gabbi landade i varsin säng vid 7 tiden på morgonen, jösses!


Turisterna

Vi har typ bara haft trevliga gäster under helgen, pratglada och många engelsktalande. Det gjorde de hela att jobba mycket roligare. Gick faktiskt väldigt bra båda dagarna.

Puss and little big hugs


Påsk lunch

Det blev påsk lunch med släkten, hela pappas sida kom. Det var trevligt och som alltid var de så god mat. Vid halva 3.an sprang jag iväg för att jobba på hohellet. Tack den trevliga stunden med er mor och far.

Puss and little big hugs


Frukost-mys

Igår mötte jag upp mamma och pappa vid 08.30. Vi gick till Birg och käkade frukost tillsammans. De var jätte trevligt och jätte gott! Hihi


Flyers

I torsdags jobbade några från klassen med att dela ut flyers på stan. Jag och Andrea hände ihop under timmarna. Det var lite små kul, hihi!

Puss and little big hugs


Linkan och tillbaka

Åkte tillbaka till Linköping i Tisdags för två skoldagar. Men de blev två bra dagar ändå. Vi märkte att Scott behövde köpa nya skor så efter skolan på onsdagen drog jag, Robin och Scott in till stan. Vi köpte skor, sen gick vi och satte oss på "Plaza". Robin käka och vi andra två drack öl. Sen vinkade vi av Robin som skulle med tåget och drog oss vidare. Mycket trevlig eftermiddag!

Puss and little big hugs


99 :-

Shopping gav nya skor, gula dessutom! Nu ska jag ut och sprida glädje i under våren med hjälp av de gula. Man blir ju glad, de kan ingen säga emot! Hihi!


Fira Messa

Lördagen bjöd på festligheter
Vi firade Messa som fyllde 23 förra veckan. Kvällen blev super lyckad och Messa hade super kul! Vi var först hemma hos henne och sen drog vi vidare ut nästan allihopa. Toppen lördag med andra ord!

Jag och mitt guldkorn Messa

Puss and little big hugs

Lf

Fredagen blev lugn och mysig middag hemma hos mor och far. Jag va så trött från torsdagens utgång! Hehe
Puss and little big hugs


Redovisning

Fredags morgonen bjöd på redovisning
Jag ställde mig och bakade chokladbollar framför klassen.

RSS 2.0