Helgen och lite till

Så helgen blev ganska party
Fredagen gick jag Elly och Sandra ut för att ta en öl och fira livet typ. Vi hamnade på kellys, var faktiskt ganska bra där tycker jag. Sandras kompis David kom med och hans kompisar, helt sjuka haha men på ett bra sätt. Det blev iallafall en otroligt rolig kväll med Elly och Sandra.

Lördagen, var jag mycket mycket trött och orkade nästan inte gå ut men jag och Ina hade sagt att vi skulle ut så det var bara att köra. Jag tänkte också att en eller två öl kan ju inte vara så jobbigt, eller..? Camilla hängde med också som jag bara tycker är helt underbart. Den här kvällen skulle det faktiskt bara bli en eller två öl på och jag skulle vara hemma vid halv 01 hade jag bestämt. HAHA jag och Camilla var kvar till stängning och var hemma vid 05 på morgonen. Lyckad kväll som alltid med mina tjejer!

Söndagen, oj då var jag så jäkla trött! Vi hade städning på gården men den började inte förrän 16 så det var otroligt skönt. Mamma och pappa kom förbi och hjälpte mig med min garderobs hylla, mamma köpte också med en grillad kyckling som var otroligt uppskattat. Innan 24 denna dag skulle min första inlämnings uppgift in i programhantering, gick ok men jag var alldeles för trött för att få mer än ett godkänt. Men det är ju bra början för fösta uppgiften.

Puss and little big hugs

Inköp

Hade lite extra tid idag
innan jobbet så jag passa på att köpa antecknings block på Gallerix. Känner att min verkligen kan stötta mig genom mina studier, känns mycket bra haha! Chilla Emma, CHILLA!! Köpte också en till Camilla som kanske kan stötta henne på sitt sätt, wie!

God natt mina vänner!

Puss and little big hugs

Ny dag

Klockan ringde 07.00 imorse
Jag och Camilla skulle ha våran första plugg dag tillsammans idag. Det gick väl så där, mitt internet funka inte på biblioteket så vi gick hem till mig och kom då fram till att jag måste ha word till denna uppgift. Vi fick en trevlig promenad och vet hur vi ska göra själv uppgiften så helt bortkastat var det verkligen inte! Om jag ska orka en förmiddag med plugg så måste jag ha bra frukost och det blev det denna morgon, jätte gott!


Jag ska snart möta upp en tjej som har boken jag behöver till min andra kurs, dyrt med böcker vilket jag får panik för men man kan ju faktiskt sälja de vidare. Sen blir det jobb och efter det får jag plugga eftersom att de inte blev så mycket imorse.

Puss and little big hugs


Kul idé

Fick en liten idé i helgen på ny piercing
Vad snyggt och coolt att göra detta. Tycker att de är jätte tråkigt att inte kunna pynta längre, men jag vågar verkligen inte efter min katastrof sist. Eftersom att de nog var det den längsta månaden under min livstid, och inte av någon bra anledning. Men jag har ju hittat min lilla lösning, sätter på päla med hjälp av lim och tycker att de funkar alldeles utmärkt!!

Nya "piercing" ?

Puss and little big hugs

School again

Idag börjar jag skolan igen
Både jag och Camilla kom in på den utbildningen vi hade sökt till hösten. Jag ska plugga receptionist, mest för att få det på papper till att söka jobb. Jag är ju jätte taggad på att jobba utomlands och då känns det bra med en receptionist utbildning att ha med i väskan. Min plan är att plugga förmiddagar, jobba eftermiddagar och träffa vänner på kvällen. Tror att det är viktigt att hålla igång under de kalla tiderna som vinter, hålla humöret uppe liksom!

Nu ska jag sova tänkte jag, är trött och har ont i huvudet

Puss and little bug hugs

Kreativ

Försökte vara lite kreativ igår kväll
kände att det var lite brist på det så satte igång med en ögon make up. Jag vet att lila tar fram mina ögon bäst så det blev en lila sminkning, blev snyggt! Testa också mina lösfransar från kina som bror hade med sig till mig.


Puss and little big hugs

Mmm

Mys med mamma
Idag kom mamma och hämtade mig hemma så drog vi iväg och åt sushi och sashimi på kultur hus tror jag att det heter. Hur jäkla gott som helst, it's my love! Lugnt på jobbet sen, bakat choklad bollar och gjort sönder dammsugaren. En vanlig dag på jobbet alltså.


Puss and little big hugs

Lugn

Det har varit en riktigt fridfull dag
Jag vet inte varför men jag har varit helt lugn under hela dagen, på jobbet och efter jobbet. Började dagen med en lyckad eyeliner som jag faktiskt tycker är jätte svårt att få till. Så nu när jag ser att jag faktiskt kan så känns de helt underbart. Ibland underskattar man sig sig lite. I believe I can!!



Puss and little big hugs

Surprise!

Camilla drog med mig till Daniel
Där skulle de bli fest för killen Niklas som fyllde år i veckan. Min första surprise party som också blev så jäkla lyckat!! Haha jag såg det inte men Niklas blev riktigt rädd och typ slängde tillbaka dörren igen. Han hade inte förväntat sig 10 galningar inne i lägenheten som skriker "grattis, grattis!!!!" Härlig kväll med härliga människor.

Puss på er!

Puss and little big hugs

DBASP

Det blir aldrig som planerat
Fredagen skulle inte vara jättelång för min del och det skulle inte bli mycket alkohol alls. Jag var hemma vid 05:36 tiden och är fortfarande bakis idag. Det var en helt galen kväll, lyckad som bara den. Team-Emma delade på sig under kvällens gång, Elly drog hem vid 3 tiden, Gabbi somnade vid 4 tiden och blev utslängd och Camilla dansade ut med mig vid 5 tiden. Vi drog och käkade innan vi åkte hem. Vid 10 ringde mitt alarm och då var de dags att gå upp till släkt brunch halv snurrig som jag fortfarande var. Gick sen vidare hem och sov några timmar tills de var dags för surprise för en kill kompis.


Puss and little big hugs

Vilken ära

Fick äran att laga soppan häromdagen
och det var jättekul att ta alla komplimanger under dagen då soppan blev väldigt god. Jag och min kollega skulle göra soppan tillsammans men de blev att jag gjorde den helt så smakade hon bara och sa att den var god. Nu kan jag också göra dagens tomatsoppa, spännande!

Idag var det en lugn och skön dag på jobbet, min kollega bakade 4 tårtor för imorgon och helgen. Jag tog också ner min fotoutställning idag för att det är dags för nya grejer uppe på väggarna.

Puss and little big hugs

Present

Igår kom min fina Sandra förbi jobbet
För att käka lite lunch och dricka sin vanliga latte. Hon hade också med sig en söt liten sak till mig ur gullig som hon är, bara så där liksom. "Tidig julklapp eller?" Jätte mysigt att ha lite vänner medan man jobbar, blir mycket roligare då hehe! 
"Så länge vi är tillsammans faller resten på plats"

Puss and little big hugs

Färgat håret

Träffade upp Camilla och beslutade oss för att färga mitt hår
Japp, vi drog och köpte hårfärg och sen vidare hem till mig och körde på. Härligt att ha ny färg i håret, blev min vanliga mörk bruna med lite röd nyans. Älskar den färgen och speciellt till hösten och vintern. Tack för idag Camilla min lilla!

Shit vad mitt hår har växt!!!

Puss and litte big hugs

Torsdagens afterwork

I torsdags hade jag och Nich
bestämt att vi skulle ta en afterwork efter jobbet. Jag hittade Elly och Ella på vägen dit så de följde också med in på krogen och tog varsin öl. Jag och Nich hade vårat prat om kärlek och kärlekslivet, var helt underbart när vi gick därifrån jag kände mig mycket lättare och lugn. Nich gav mig en spegel egentligen på hur livet är och lite så. Det blev en mycket bra kväll, tack för de tjejer!
Lite av de tankar och frågor från den kvällen.

Puss and little big hugs

RSS 2.0