Turkey here we come

Ja men verkligen nu kommer vi!!
Om ungefär 8 timmar sitter jag och camilla på flyget till turkiet och fan vad vi ska rocka så hårt. Det kommer bli en galet kul vecka med dig underbara, fan va vi bara ska köra på. Åh, kan inte fatta att vi faktiskt åker imorgon, jag som har längtat så länge, toppen!!!

Do you think they can handle us?

Kommer sakna mina två, ta hand om er och ha en bra vecka i regnet, mohahaha!!!

Puss and little big hugs

Sängen

Har i stort sätt bara sovit denna vecka
Kom hem i fredags och knappt varit utanför dörren. Åkte hem till huset i måndags och varit här sen dess och bara tagit det lungt med min kopp te. Fan jag tror inte jag varit så här förskyld någonsin, jag har inte alls någon feber. Det är galet. Camilla har iallafall tagit hand om mig snäll som hon är, vi har haft några film kvällar och käkat lite sushi.

Igår var en mysig dag, jag mötte upp Camilla i mariatorget så bytte vi min piercing och sen mötte vi upp Elly i liljeholmen på en fika. Mona kom dit också så åkte vi sen hem till mig och hade en för tidig voffel dag! Vi satt ute på ballkongen och hade de trevligt!

Nu börjar det närma sig söndag, och då drar ju jag med bästa tjejen till turkiet. Vi kommer få de så galet grymt, längtar och längtar! Vi har kommit fram till att ta det ganska lungt med packningen och inte ta med så mycket kläder för det blir bara jobbigt och stressit.

Idag ska jag jobba på cafet lite, jag börjar klockan 15 så det var väldigt skönt att få sova lite. Jag har världens gulligaste kusin som kunde ta några timmar av mig från jobbet idag så att det inte skulle bli överansträning för kroppen, underbart av dig älskade!

Puss and little big hugs

Homeee

Då är vi hemma igen
från en helt underbar semester!! Vi har haft det jättebra där borta på Marsala. Vi har inte gjort mycket, bara tagit det lungt och legat på standen med stark sol. Jag är super super sjuk och blev det tyvärr där borta men thank god för ipren!!
Så jag tänkte skriva lite om dagarna men gör det lite senare för just nu har jag inte mycket ork till att skriva och tänka, kommer lite senare. Vi är hemma igen iallafall och vi har haft det bäst!

Puss and little big hugs

Sicilien here we come

Nu drar jag Elly och Gabbi
Fan vad vi kommer få det underbart!! Resväskan är packad, jag är lugn och är så taggad. Gabbi stog och vek kläder när vi pratade och Elly har fixat buss biljetter så allt är ju som det ska. Detta kommer bli great!!
Ha det så bra mina vänner och ta hand om er.
I'll miss you wife but will see you soon ♥
Vi ses om en vecka !

Puss and little big hugs

Tattoo

Jag har haft en ide ett bra tag
På vad jag skulle vilja göra för tattoo, finns inte så mycket jag skulle vilja göra men denna ide har jag fastnat för. Det är en som uppdateras under livet. Den känns som mig och jag kommer nog faktiskt inte att ångra mig. Jag tycker också att det ser så snyggt ut! Det ända som tar lite emot är ju att jag vill ha den längst ryggraden vilket kommer göra ont som den men man får väl bara ta en powernap eller nått?
Det blir inte nu men jag tänkte att om jag fortfarande känns så starkt om ett år så gör jag den!

Puss and little big hugs


Trötter Emma

Idag var det segt
Och väldigt varmt, shit vilken bastu! Jag bakade iallfall lite bröd, dagens goda gärning kanske? Så tog jag sönder en sak också, dagen ogoda gärning kanske? Efter jobbet åkte jag hem till mamma och pappa för att äta lite riktig mat, så jäkla gott med lamm!! Nu är jag trött och ska snart sova, hoppas jag sover bättre än natten innan.

Puss and little big hugs

Cafe Mo

Nu ska jag snart iväg till jobbet
Vilken jobbig natt jag har haft, snurrat på mig hela natten och drömt att jag jobbade natt och var super rädd under passet. Har inte mycket energi just nu men hoppas på att hitta lite på väg till jobbet för jag slutar inte förrän 7 ikväll. Jobbar med två toppen tjejen så de kanske kan hjälpa till lite också!

Om 4 dagar åker jag med mina bästa och är borta en vecka med sol och bad, ska bli så galet skönt! Och sen är det bara 1 vecka när jag kommer hem till nästa semester resa med min bästa!
LÄNGTAR LÄNGTAR!!

Nu måste jag börja göra mig i ordning för att hinna lägga en snygg eyeliner som alltid tar lite tid.
Ha en bra dag mina vänner och har ni tråkigt så kom och fika i Gamla stan på Mäster Olof

Puss and little big hugs



Lycklig

Vad jag är lycklig
På mina senaste inlägg har det kanske låtit som att jag är jätte olycklig och att livet bara är strunt. Men så är det verkligen inte!! Det är helt tvärt om, livet är toppen bra och allt jag vill är att det ska fortsätta vara så här bra. Jag försöker bara komma fram till hur det ska fortsätta kunna vara så bra när min plan sprack och jag inte ser så mycket annat. Men jag vet ändå vad jag måste göra så nu är det bara att köra och se om det funkar.

My friends you make me so happy!
Igår var jag och Camilla på Paradise och hade skoj som alltid, love you girl!

Puss and little big hugs

RSS 2.0