Papi

Idag fyller pappa år
Världens bästa människa föddes ett antal år sen och det är jag underbart överlycklig för!! Jag hoppas du har haft en jättebra dag, efter vad jag har hört så verkar du haft det. Vi fick en oroligt trevlig kväll med först "annorlunda" öl på ett ställe och sen en vacker middag! Super många pussar på dig far!

Puss and little big hugs


Skärholmen

Ska träffa Camilla
och ta en runda till skärholmen. Vi ska köpa lite grejer till Camilla. Ska sen hem och möta upp farbror med Milton som jag tar hand om i natt medan de gör sitt.

Puss and litte big hugs

Förebild

Idag träffade jag en av mina förebilder
Alla säger olika, allt från make-up artister som ger tips på trötta ögon till kostexperter som också ger olika tips på viktminskning och träning. Det finns en kvinna som verkligen verkar kunna sin grej och om de är någon jag litar på så är det Anna Skipper.

Jag stod hos Tony och pratade med honom om Turkiet efter en trevlig fika med Gun. Så kom Annas man in genom dörren, första tanken var "Nej men är de verkligen..eller..?" Och sen kom hon själv in genom dörren! Jag tappa nästan hakan. Först visste jag inte vad jag skulle göra men Tony och hennes man fortsatte med ämnet om Turkiet och hon hoppade snabbt på tåget. Vi pratade lite och de gav sina bästa råd, innan jag gick så sa jag att hon var en stor förebild. Hon blev säkert lite glad och jag var väldigt glad!! Check på listan liksom, YES!!

Hon är ju så tuff!!

Puss and little big hugs

Sushi-Jobb 2

Gårdagen gick jättebra
Kom till jobbet vid 11 tiden för att ha min första prov dag. Kändes som att jag snabbt blev in slängd i smeten och fick fick stå för beställningarna och kassan. Det var en bra lördag, inte för mycket folk men ändå saker att göra och lära sig. En bekant kom in ungefär en timme innan jag slutade så vi tog ett beslut om att ta en kaffe efter jobbet. Det blev en timmes lång promenad, mycket trevligt. Det blev väl ganska många blandade känslor om första dagen på jobbet, men de är väl så de är..

Puss and little big hugs

Sushi-Jobb

Imorgon ska jag prov jobba
på sushi baren jag hade sökt jobb hos för några veckor sen. Ska bli spännande, men är så klart nervös och pirrig också. Det får gå som de går helt enkelt, försöker inte tänka på detta så mycket. Återkommer imorgon om hur det har gått för mig, ska sova snart...
God natt mina vänner!

Puss and little big hugs


FastAndFurious5

Igår var jag och Camilla på bio
Vi möttes upp och bestämde då vad vi skulle se, jag var sjukt taggad för Fast And Furious 5 och det blev den också. Innan filmen började välkomnade en sf-kille oss till premiären, coolt! Detta visste vi inte att vi hade prickat in premiären, som Camilla sa "Men jag trodde att de gått länge.." Haha. Filmen var super super bra iallafall och det blev en väldigt bra kväll.


Puss and little big hugs

Jobb

Sitter nu och scanar in bilder
fick ett samtal för ett tag sen och de var från ett jobb jag hade sökt. Jag ska komma in på torsdag och prata lite mer med henne. Vill inte hoppas för mycket men hoppas på det bästa iallafall. Ikväll har jag en promenad dejt med Gabbi, trevligt trevligt. Jag hoppas bara inte att det regnar!

Puss and little big hugs

Nails

I lördags åkte jag och Camilla
hem till Kristin och gjorde mina naglar, hon utbildar sig nämligen. Jag blev väldigt nöjd, bara att köra på så kommer hon att gå kunna gå långt. Jag valde att bara göra en lätt förstärkning, det var nog bra för mina naglar att få lite skydd och låta vanliga naglarna växa ut.



Puss and little big hugs

Ny byrå

Igår fick jag upp min nya byrå
eller mamma och pappa satte ihop den åt mig, jag mådde så dåligt.. Det blev iallafall jätte snyggt!


Puss and little big hugs

Sjuk+Bakis, kul!

Blev en lång kväll
Igår träffade jag Sandra och några killkompisar till henne. Vi hade jättekul och höll igång hela natten lång, slutade med att jag och två av killarna satt själva på krogen och försökte ragga på personalen HAHA! Eller vi drog vidare till en av de andra killarnas hem och hängde lite och sen drog jag hem. David var så fin som betalade taxin, mycket uppskattat. Rolig kväll med roliga människor. Så jäkla kul att en av killarna var sjukt lik Camillas pojkvän, typ Martins bror kanske.

Puss and little big hugs

RSS 2.0