Surprise!

Förra torsdagen åkte jag till landet
och överraskade mamma och pappa uppe i Bräcke. Det var så otroligt kul att åka dit och överraska dem, och ja de blev väldigt överraskade!! De hade ingen aning om att jag skulle komma, jag hade sagt att jag skulle jobba denna dag. Stefan kom och hämtade mig och sen åkte vi ut till stugan. Det var så skönt att komma ut för några dagar, även om det bara var 2 dagar så blev de toppen.


Puss and little big hugs

EGE

Idag har varit så trevlig
Gabbi är hemma igen, woho! Så idag träffade jag Elly och Gabbi hemma hos Elly, just like oldtimes. Vi tog bilen och åkte en sväng till Kungenskurva, kollade lite grejer till Elly. Det blev lite glass köp och hög musik i bilen! Så glad att vara med mina tjejer igen, har känts så tomt utan dem.

Puss and little big hugs

Long day

Igår var en lång dag
Första timmarna av dagen tog jag det bara lugnt, sen var det jobb. Det var mycket på jobbet, folk som hade sina åsikter och tankar. Känns lite tufft att gå till jobbet på måndag men de får väl gå liksom. Efter jobbet träffade jag Nish och Maria. Vi möttes upp på Fenix i slussen och drog sen vidare till Paradise. Det blev en skoj utekväll! Jag såg den snyggaste killen jag någonsin sett på Paradise, tyvärr var han ju gay. Det är nackdelen med att hänga på gay-klubb! Var iallafall en grym ute natt med tjejerna.


Puss and little big hugs

Blå Lagunen

Idag har varit en bra dag
Jag, Camilla, Tony, Jessica och Martin åkte iväg på äventyr till den blå lagunen och var där hela dagen.



Puss and little big hugs

RSS 2.0