Praktik, Turkiet

Oj, ja det här är en dröm
Jag vill leva i nuet, att vänta på bättre tider känns inte så där jättebra. Nu när jag snart är klar med utbildningen ser jag möjligheter att kasta mig ut i världen. Folk säger att Sverige är så bra och bla bla men jag ser det inte just nu och drömmer mig bara härifrån.
De senaste två somrarna har jag semestrat i Turkiet och jag har verkligen blivit helt kär i detta land, jag har varit så jäkla lycklig och känt mig som hemma. Jag är därför tvärsäker på att jag vill dit och göra min praktik. Håller tummarna, idag ska jag skicka ut brev och CV till olika hotell i Turkiet och bara vänta på svar. NERVÖST JA, MEN SPÄNNANDE JA!!

Nu ska jag ut på en promenad, ta en titt i affärerna.
Ha en bra dag

Puss and litte big hugs

Trippel bokning

Oj nu händer det mycket i livet
Förra torsdagen blev man uppsagd från kafét, nu kommer krysset upp på dörren och vi blir snart arbetslösa. Samtidigt som detta har jag mitt projekt med att hitta en praktikplats i Turkiet över sommaren, vill dit eftersom att jag verkligen älskar det landet. Dessutom hoppar jag mellan sjukhus och läkare för att försöka komma några steg närmare mitt nyårslöfte, detta är inte Sveriges starkaste gren tyvärr. Men jag ger ändå inte upp än! Om inte detta var nog så har jag skolan på sidan också. Det är nu man märker vilka vänner man har, hur länge vi har känt varandra har ingen betydelse längre. Dags att leva i nuet och faktiskt titta på ifall man kan kalla varandra vänner. Jag vet att hon är min vän för att hon lever med mig i livet.

Men med bästa föräldrarna och fina vänner klarar tar man sig genom motvind!

Puss and little big hugs

Egen sashimi

Det bästa bästa som finns
detta blev så jäkla gott!! Gick förbi Hav idag och köpte lax och pilgrimsmussla, gjorde en avokado "sallad" och den blev toppen. Jag ska verkligen göra om det. Annars har dagen sugit!


Puss and little big hugs

Line up Solna

Igår var en kväll i Solna med tjejerna
Kan inte riktigt sätta fingret på hur kvällen var, för den var så jäkla skum! Allt hände typ denna kväll, kändes som att det var en vecka som utspelades på en enda kväll. Självklart var de en trevlig kväll. Och eftersom att de var Sunny & Cami så var vi hemma vid 7 tiden, allltid Camilla!! HAHA!

Idag ska jag försöka skriva klart mitt personliga brev och sen måste måste jag skriva klart min engelska uppgift, vill inte! Men efter lite kyckling med broccoli kanske de går lite lättre. Ska tända lite ljus också så blir de mysigt och inte så tråkigt.

Puss and little big hugs

Kamera

Titta vad jag har hittat
Denna hoppas jag på att bli min, snart! Jag kan inte sova, varit en lång dag med läkarbesök och en spark i rumpan när det gäller jobb och sommaren. Allting kommer att bli jättebra. Jag ska berätta om mina planer och tankar lite senare, kanske imorgon. Nu ska jag försöka stänga ögonen ett tag, imorgon är de möte på jobbet.

God natt och sov så gott

Puss and little big hugs

Mys och plugg

Igår efter jobbet åkte jag hem till mor och far
Camilla kom också dit så hade vi en trevlig familje middag. Det var jätte mysigt att sitta runt middagsbordet och äta gott med fina människor. Efter middagen satte jag och Camilla igång med pluggandet, affärskommunikation engelska. Inte det roligaste ämnet kanske men eftersom att det är jag och Camilla så lyckas de ändå bli ett av de roligaste ämnena! Vi pluggade hela kvällen tills vi bestämde att vi hade varit super duktiga och att det var dags för nästa steg i livet, åka hem och sova.


Puss and little big hugs

Idag

Jaaa idag kommer två stjärnor hem
Gabbi har varit i Hollywood under 2 veckors tid och hälsat på bror, vet att du har haft det underbart där borta mitt hjärta. Camilla åkte till London under helgen för trevligheter, jag vet att du haft det otroligt underbart också. Men ni båda behövs här hemma, underbara människor!!

Välkomna hem gummor! ♥

Puss and little big hugs

2011


RSS 2.0