Pratytorsdagen

Torsdagar har blivit en party dag verkar de som, det var fest i Korallen. Robin's kompis spelade så han fixade in mig, Andera och sig själv. Gustav, Love och hans tjej från Epu2 kom också dit så vi hängde med dem. Hade en jättekul kväll!

Puss and little big hugs

 


Fotolektion

Så här effektiva är jag och Emma just..

Puss and little big hugs

 


Helgen

Helgen var helgen, inte så mycket att säga om den..


Puss and little big hugs


Robin 22 = FEST

Igår hade vi första festen i lägenheten. Vi firade att Robin blir gamal gubbe, 22 år. Efter skolan åkte jag och Robin för att handla grejer. Först in på systemet, aldrig betalat så mycket! Först tog jag ett flak öl och sen kom Robin med argument för att köpa två samtidigt. Haha! Vi gled sen in på coop och köpte grejer till smörgås tårtan. Tillslut landade vi hemma för att fixa allt. Människor glad in genom dörren och kvällen blev galet trevlig!!!

Puss and little big hugs


Ready, GO

En solig tisdag och en ny köpt cykel gav detta. Under rasten lekte vi lite, jag, Annelie, Robin och Scott! Hahaha!! Bilderna är tagna av Annelie, skoj!

Puss and little big hugs


Monopool

Igår hade vi spelstund, monopool! Det gick väl lite så halvt.. Jag fattade inte riktigt spelreglerna och Scott spenderade mesta tiden i fängelset! Så med andra ord vann Robin skiten. Haha!

Puss and little big hugs


Disk system

Ikväll kom vi på vårt disksystem på vem som tar den stora disken. Det hela går ut på att man satsar på två siffror och sen slår en tärning. Scott fick den första disken, haha!

Puss and little big hugs

 


Tillbaka

Igår blev en mini måndagsöl med Scott. Sen kom Robin hem från jobbet, gick och käka pizza alla tre. Juste fan efter skolan gick jag och Scott och panta vår stora pant påse! Det var storm och Scott flög lite överallt tillsamma med vinden. Panten kom upp i 194 kronor, wow!!
Puss and little big hugs

Stockholm

Åkte lite halvt spontant hem under helgen. Satt vid lunchen i skolan helt låg och bestämde mig för att åka hem. Fick hjälp med biljetten av Robin och sen drog jag och Scott hem innan mitt tåg skulle åka. Vi tog en promenad runt området och sen åkte jag iväg. Jag är så glad att jag åkte hem och fick vila upp mig, nu är all energi tillbaka!
Puss and little big hugs


Ny lägenhet

 

Så nu har jag flyttat till en ny lägenhet med grabbarna, Scott och Robin. Vi bor nu i en 2.a på ca 70 kvadrat i ryd som är ett student område. Detta känns askul!! Vi har fixat lite i lägheten men har fortfarande lite att göra, som att packa upp våra saker. Haha! Kommer bo här tills parktiken börjar i början på maj så det är inte jätte länge. Nu bor vi också grymt nära vårt favorit ställe HG så det är awesome!
Puss and little big hugs

 


Utsparkade

Så blev vi utsparkade från internatet i onsdags. Robin och Scott åkte i tisdags med alla väskor så skulle jag och Scott bara ta de sista. Det sista var mer än vi trodde! Vi hyllde kundvagnen som vi lånade första dagen i januari. Den blev verkligen helt full, haha!!

Puss and little big hugs


Hultsfred

Nu sitter jag i Hultsfred med Scott, Robin och Emma..


2 månaders bästa

Nu har vi varit här i 2 månader
Vi har gjort en massa skoj!! Tänkte dela med mig av våra bästa stunder tillsammans. Jag har varit usel på att skriva och därför kommer en sammanfattning med allt, wie!


Puss and little big hugs

RSS 2.0