Bästa julen!

Åh vad vi har haft de bra
10 dagar gick väldigt snabbt! De är väl sant de dem säger, tiden går fort när man har roligt. Super mysigt att får träffa Emil och Le Yao igen, och Stefan! Att Le Yao's föräldar också kom var en stor bouns, Emil fick också visa sina skills och låt mig säga att han är grym på kinesiska! Jag är super lycklig att vi åkte dit över jul, kunde inte blivit bättre. Tack för denna jul ni fina!

Puss and little big hugs

DC

Jag och mamma drar
Vi åker till brorsan idag, blir julafton i USA detta år! Ska bli så grymt skönt att bara få komma iväg och jag har ju inte träffat bror sen januari, de är dags med andra ord. Pappa är redan i USA så han möter oss där borta. Väskan är packat nu och jag har vaknat till efter en god måltid. Haha jag kom hem vid 04 och hade inte packat, inte så smart kanske men de gick ju iallafall.

Puss på er mina vänner!


Puss and little big hugs

Trip till Linköping

Idag har jag hängt i Linköping
Jag var nere och tittade på skolan jag sökt till för våren, träffade också några som sökt samma linje som jag. Skolan verkar jätte mysig och klass kamraterna verkar jätte trevliga! Såg också snygga män som plugga på skolan redan nu, me like! Detta känns toppen och jag är super taggad för våren, precis vad jag behöver.

Puss and little big hugs

RSS 2.0