Mys fredag

Åkte hem till mina favoriter
Vi åt middag och tittade på idol tillsammans, jätte trevligt och så skönt att få träffa folk. Har inte sett människor på dagar. Inte många dagar kvar i barndoms huset, på fredag är vi därifrån. Jag tänkte ha lite häng på lördagen, "tack för denna tid typ". Nu ska jag snart sova, mycket skönt! Imorgon blir de roligheter med min Mo!

Fick med mig två av dessa hem, dom är jättefina. Måste bara hitta ett ställe för den andra!

Puss and little big hugs

05.28

Klockan är natt tid
Nu ska man sova och verkligen jag som är sjuk, behöver ju all sömn man kan få. Jäkla skit kropp jag lever i som bara vaknar så här tidigt! Ska försöka sova snart igen så kanske de blir bra.

Puss and little big hugs

Liten och ynklig

Helt plötsligt blev jag sjuk
I tisdags vaknade jag och mådde jätte dåligt. Jag visste dock inte att jag mådde som jag mådde så jag gick ut och tog en kaffe med en gamla kompis under dagen och sen vidare hem till mamma och pappa. Myste med de och sen åkte jag hem till mig, visade sig att jag hade hög feber. Igår och idag har varit så tråkiga och långa dagar, ligger bara i sängen och vilar hela dagen. Hoppas på att vara frisk till på lördag då det är fest med Mona!


Puss and little big hugs

Girls night

Roligheter efter jobbet

Jag sprang och mötte upp Gabbi och Mina i medis. Vi drog oss in på Snaps och hängde där hela kvällen. De blev en väldigt trevligt, ingen av oss blev karate utan bara var mest. Det var väldigt skum musik på nedervåningen så vi hänge uppe och skojade. Det var väldigt blandat med folk vilket gjorde att jag tyckte om detta ställe! Lets do it again ladies!
Puss and little big hugs


Trekanten

Idag träffa jag Elin
Mötte upp henne i Liljeholmen, vi gick runt lite i affärerna och försökte hitta röda vantar till henne. Vi hittade dom också, check! Sen gick vi runt trekanten och tog lite foton, så fint med vattnet och gröna växterna. En väldigt mysig dag!


Puss and little big hugs


Hel dag med Em

Mötte först upp mam och pap
Vi drog på en promenad och käkade lunch, så gott!! Sen gick vi tillbaka till lägenheten så fick jag se de ny lagda golvet, nice guys! JAG ÄLSKAR DERAS NYKÖPTA LÄGENHET!! Efter detta gick jag vidare in till stan och shoppade två par skor, woho! Vinden drog mig sen vidare till Fridhemsplan för att handla mat (varför glömde jag mjölken?), äntligen! Sen ringde både Peter och Elly, fick en trevlig pratstund med båda. Nu ska jag ner och köpa den glömda löken.

Puss and little big hugs

Gul-tema

Denna bild är från en skoluppgift
Vi hade temat, färg en lektion. Jag fick självklart gul som färg och var jätteglad för det! Detta är en av mina favorit bilder, mysigt och höstkänslan får jag.


Puss and little big hugs


Kemer

Detta foto tog jag i Turkiet
Det blev en massa bilder under de två veckorna jag var där men det här blev favorit fotot.


Puss and little big hugs

Frysen!

Idag har jag frostat av frysen
Detta tog hela jäkla dagen, förstår varför man inte göra de så ofta. Men de gick bra iallafall, nu ser man mina frys-luckor istället för den fina snö grottan som hade byggds upp under sommaren. Haha!


Puss and little big hugs

En kändis!!

På väg till jobbet

när jag nästan var framme, mötte jag på Alexander Nilson. Han är känd kock, väldigt duktig. Jag log mot honom och han log tillbaka och gav en blink! Haha, min chef "FLÖRTA HAN MED DIG?!?!" Nej, det gjorde han inte men eftersom att jag log så stort så var det väl inte konstigt att han gjorde de. Nu har jag sett han också, check!


Puss and little big hugs


Lill-kusinen

Firat lill kusin som fyller 4
Mötte upp mamma och pappa så åkte vi till Patrik och Jenny för att fira Thea! Alltid lika gott och alltid lika livat med barnen och hunden. Mysigt att träffa farmor också! Det blev en trevlig dag med släkten.

Min älskade Milton!

Puss and little big hugs

Shot-idé!

Denna dag slutade bra
Jag vaknade 12.30 och bara kände, fan inte idag också! Jag har sjukt svårt att somna på kvällarna och det är väl inte så konstigt om man nästan sover till tiden då man ska gå och lägga sig. Iallafall, vid 17 kastade jag mig på tunnelbanan och mötte upp Mona i liljeholmen för en eftermiddags kaffe. Vi hade det jätte trevligt och skrattade som vanligt. Det var då jag kom på min nya shot-idé, om man kunde ta patent på drinkar skulle jag göra det. Jag ska bara testa om den är god och om den funkar innan jag avslöjar min tanke. Hela kvällen strålade jag av glädje men inte för min shot-idé! Hihi!

Nu ska jag försöka sova och drömma sött!

Puss and little big hugs

Hösten

Har tittat på lite höstskor
Här har vi tre av mina favoriter från Din sko. Jag väntar nu bara på att min lön ska komma så ska det bli en liten shopping runda för mig. Vilka tycker du är snyggast?


Puss and little big hugs

Premiär !

Igår var en bra dag
Mötte upp mamma och pappa vid 13 tiden uppe i nya lägenheten. Jag älskar, älskar deras nya hem!!! Lägenheten är super fin och hur trevlig som helst. Vi satte oss ute på balkongen och käkade sushi i solen, mys! Efter detta gick vi och tog en kaffe på vårt blivande stamis kaféé. När jag kom hem blev de stor städning i mitt hem, blev så fint.

Kvällen bjöd på skojigheter med mina damer, puss!

Puss and little big hugs

De är hemma!

Mamma och pappa är hemma
Äntligen är de hemma igen, efter 3 veckors saknad. Vad skönt att ha er här och vad spännande de ska bli med lägenheten nu. Ikväll har vi haft mys kväll med lite mat och vin. De kom hem med två parfymer också till mig, hihi tack! Imorgon får vi lägenheten så vi ska luncha där, ska bli jättekul att se vad de har köpt.
God natt och sov gott!

Puss and little big hugs

RSS 2.0