Bada med Jenny

Onsdagen kom och Jenny och hämta mig med bilen, vi skulle ut och plocka svamp. Solen stekte och vi körde runt, tillslut sa Jenny "Ska vi inte åka till sjö området?" Tyckte det lät som en bra ide. Sen kom en ännu bättre ide "Vi badar.." Woho, i med oss i vattnet blev det!


Speedway

På tisdag hade vi första studiebesöket med klassen. Det var kul! Tävling i motorcykel kanske inte är min grej men det var ändå kul att få mer info och se hur det kan gå till.


First day

Första dagen i Hultan kändes lång. Allt var en enda stor boll och jag ville tillbaka till storstaden. Vi avslutade kvällen med kantarell plock, jag Andrea och Linda tillsammans med alla jäkla mygg. Den drog jag och Robin till gymet efter det, nu kör vi!


Hultsfred

Nu har jag tagit mig fram till Hultsfred, ligger i min nya säng i nya lägenheten. Linda och Andrea hämtade upp mig vid tågstationen snälla som de är. Vi åkte direkt till boendet, shit va stort de vart! Detta blir nog bra tror jag.


Andra kräftskivan

Igår var vi ju hos Mina och käka kräftor med 20 andra trevliga människor. Ha så otroligt trevligt och de är ju verkligen så kul att träffa massa nytt folk. Alla var jätte trevliga och glada. Slutade natten med en promenad tillsammns med en ny vän för att sen ta bussen hela vägen hem. Lyckad kväll!


Snyggo

Så här jäkla snygg var jag kväll! Tack och puss på mig själv, hihi


Skak-stress

Kom hem till mig efter en trevlig promenad och kaffe med mamma och pappa. Hade 50 minuter på mig att välja kläder, fixa mitt tråkiga hår till nått kul och sätta på mig ett ansikte. Gjorde allt i 190 och när jag titta på klockan hade jag 20 minuter till godo. Hur gick de till? Nu sitter jag på tunnelbanan och skakar av stressen. Lyssnar på musik och försöker lugna ner mig. Ikväll blir det kräftskiva hos Mina! Kul!

Puss and little big hugs


Tillbaka, Stockholm

Åkte hem igen i torsdags eftermiddag tillsammans med Sara och Angelica. Nu är jag hemma under helgen och sätter mig på tåget på söndag kväll för att åka vidare till Hultsfred där resten av utbildningen fortsätter.


Partaj

Efter skivan bestämde jag och Andrea oss för att dra ut och fortsätta kalaset. Oj oj! Vi hade super kul, haha. Det blev några öl och några glas rose och sen en massa dans på Platens. Vilken kväll!


Kräftskiva

I torsdag bjöds de på fest med kräftor tillsammans med klassen. Emma tittade förbi också och skratta med oss. Sara att tricksat en tipspromenad också som handlade om oss i klassen, kul! Väldigt trevligt att många av oas kunde samlas.


Vad annars

Efter att Sara stormat in på lektionen med en sushi så kunde jag inte tänka på annat än de. Jag och Robin drog in till stan och efter mycket om och men så satte vi oss och käkade egen sushi. De är ju bra gott asså! När jag kom tillbaka till stugorna tog jag och Sara en kvälls promenad innan läggdags. En bra dag!


Andra veckan

Redovisningarna fortsatte och Sara kom tillbaka på måndagen, väldigt efterlängtad. Vi gick alla en trevlig lång promenad efter skolan tackvare de fina vädret.


Helgen vart lugn

En lång och lugn helg vart de. Det blev jag Robin och Angelica som vart kvar så de blev liten trip till stan bland annat. Fest på lördag kvällen, jag och Angelica åkte in till stan. Trevlig kväll med folket.

Puss and little big hugs


Torsdags fest

Blev en bar runda för oss, jag Angelica och Robin drog först till 55.an och sen vidare till Platens. Angelica valde att dra hem och vi fortsatte vidare till några ställen, "Okänt ställe", Harrys och Platå. Riktigt lyckade kväll!


Middag ute

Efter att det regnat båda två första dagarna så passade vi på att käka ute när de va fint väder på onsdagen. Riktigt trevligt med gänget! Kyckling med qiunoa! Efter middagen blev de att fixa de sista för min redovisning.


Redovisningar

Har haft redovisningar hela veckan från våra praktiktider, kul att höra från andra vad de varit med om. Jag hade min i torsdags och de gick helt okej, trots att jag va lite sjuk.


Öl i regnet

Vi åkte in till stan för att handla lite mat några av oss. Jag och Robin drog till systemet och införskaffa oss lite öl. Regnet lste ner när vi kom ut med både ett helt flak plus 4 påsar mat. Vi lyckades ta oss till stationen för att ta bussen därifrån. Flaket blev bara lättare och lättare. Första middagen tillsammans med Sara och Angelica då Sara gjort super goda köttbullar. Mysigt och mums! Sen deckade Robin vid 21.00 och kag fortsatte att mysa med Sara!!


Linköping

Mötte upp Sara klockan 08.00 i måndags, vi satte oss på tåget ner till Linköping. Tog en taxi som svängde förbi donken när vi var framme och satte oss på internatet och käkade. Klassen började komma och vi satt och myste tills de va dags att gå upp till samlingen i en av husen lite högre upp. Så kul att träffa alla igen! Tråkig nyhet är att både Scott och Emma inte dykt upp men de är så de är. En bra första dag!


Vakna upp i panik

Söndagen vaknade jag upp till smått panik då jag skulle hinna med allt. Ringde Robin och började gapa, haha! Sen tog jag allting i min takt under dagen. Trevlig bakis dag.


Pride paraden

Jag och Messa va sjukt taggade för lördagen då det var parad i Stockholm. Haha!! Satte oss också i varsin myrstack lite senare på kvällen när vi skulle kissa. Sen blir de Patricia med Gabbi och gänget. Jag var kvar till 04.45 så jag hade en lyckade kväll med andra ord!!


Dansat för 100 tals

Idag var det dans på Sergelstorg. Jag var as pepp!!! Och väldigt bakis också haha. Folk som stod nere på torget började klappa, musik sattes på och vi dansade med. Hundra tals människor stod runt omkring och tittade. Mäktigt!! Jag Messa och Gabbi vågade oss på dansen sen hade vi stöd från Sara, Hanna och två kompisar till Sara och två från Gabbi. Kul dag!


Partaj med Gabbi

Jag och Gabbi åkte hem till hennes kompis och hade trevlig för fest med människor. Jag kände mig snygg och var as pepp! Sen drog vi till Kolingsborg, woho! Lyckad kväll som fan!!


Landet

Efter sista jobb passet, som förresten gick kalas bra! Satte jag mig på tåget upp till Bräcke. Så himla skönt med att bara vara. Hihi!


RSS 2.0