Afrika!!

It's time for Africa!!!!
Nu åker jag och Camilla en sväng förbu Marocko och fy fan vad jag bara ser fram emot detta, ska bli så skönt att jag inte fattar det. Försöker fortfarnde komma på vad jag har glömt men kom fram till att i slut ändan så är det viktigast att jag själv är med, och passet.. och biljetterna!! OCH CAMILLA!!!

Massa pussar och kramar

Puss and little big hugs

Upp med tuppen

Vaknade 6 imorse och första tanken
var 24 timmar sen är vi på Arlanda!! Sen var jag typ halft uppe, smsa lite med mamma och pappa. Nu sitter jag med färg i brynen, dålig H&M färg som ändå funkar. Tänkte att de skulle bli lite mörkare och också få en brun ton och den den där tråkiga rått tonen som man har annars. HIHI!


Puss and little big hugs

To do list

Ja, kan väl säga 1,5 dagar kvar
och sen drar vi, Biffen och Bananen!!!

Det finns väl lite kvar att göra innan man bara dra, eller..?

  • Måste göra klart min uppgift och skicka in den så slipper jag tänka på det.
  • Fixa ny music till ipoden, pysslar med det nu.
  • Ladda alla kameror.
  • Öppna väskan och PACKA!!
  • Göra matsäck till mig och Camilla.
  • Andas!
  • Ta en lugn och isfri promenad med Elly.
  • Ta ut soporna.
  • Pussa på mamma och pappa.
Finns säkert mer att göra men en början iallafall!

Puss and little big hugs

Trött

Just nu skulle jag
kunna somna sittandes! Vet inte varför jag är så trött men ögonlocken är tunga och jag måste verkligen läsa mina 20 sidor ur boken för nästa veckas uppgift som ska göras innan jag åker iväg. Nej nu läser jag detta så kan jag ta en liten siesta!

Puss and little big hugs

5 day until SUN

Om 5 dagar åker jag och Camilla
och jag tror att det är perfekt time för båda två! Ska bli så underbart. I helgen köpte jag örhängen som gav en till kick, så snygga!! Vad jag längtar och längtar tills vi ligger där i varsin solstol med varsin öl och känner värmen mot huden, jaaaa!


Puss and little big hugs

Fira Elly

Igår var vi ute och firade Elly
och det gjorde vi med en fin middag med fina människor. Allt var jätte gott och jätte trevligt, lyckad kväll!


Puss and little big hugs

"Emmas burgare"

Mina choklad bollar blev kända
på jobbet och alla ville ha dom. Jättekul att folket tycker om dom och att det säljs så bra under helgerna. Igår var sista dagen jag gjorde dom för Kafé Mäster Olof, igår var sista dagen på jobbet.


Puss and little bigs hugs

Elly 22

Grattis till världens bästa Elly
Nu fyller hon 22 år och jag hat kännt henne sen hon var 2 år (då hon gav mig min första örfil) Det är helt underbart att vi är vänner idag och att vi stöttar varandra! Grattis på födelsedagen min bästa bästa vän. Även om jag själv inte vet vad jag tänker så vet du det!

UNDERBAR ÄR VAD DU ÄR !! ♥


Puss and little big hugs

Japp..

Så detta är min sista vecka på kafét
och det känns jätte jätte skumt. Att inte ens kunna gå dit och hänga, snacka lite skvaller med Ullis, dansa lite med Berit, baka lite med Gun! Nej detta känns overkligt faktiskt. Men men där en dörr stängs, öppnas en ny! Sista 4 dagarna handlar om att få till det där jäkla cappu. hjärtat och det ska jag!!!!

Puss and little big hugs

Barista

Idag fick jag en lite privat lektion
på hur man gör cappuccino hjärtan på mitt och pappas ställe. Haha fan italienare är så charmiga!! Var jätte glad när vi gick därifrån, lite charm i vardagen behövs!


Puss and little big hugs

New dress

Vad jag längtar till den 19 feb
då jag och Camilla drar iväg till den soliga delen av världen, Marocko. Och då ska jag ha min fina nya långklänning som jag bara älskar och köpte i julas. Nu hänger den på mig vägg och vill bli nerpackad i väskan för att sen användas, JAA!


Puss and little big hugs

RSS 2.0