2 veckor

Nu har de gått 2 veckor
Och vi har det awesome, helt awesome! Jag hittade Emma och Scott väldigt snabbt, som också är mina grannar i stugan. Det går upp och ner, ibland känns de toppen och ibland lite mindre bra med själva utbildningen på vad den kan ge mig efter. Men vi har pratat här och de får väl visa sig senare.

Puss and little big hugs

Första dagen

Första dagen i Linköping
Den här dagen har varit så bra! Första personen jag såg när jag kom in i klassrummet var Emma, lättnad. Vi fick våra nycklar till våra rum, efter lite pynt kan det nog bli väldigt bra. Jag och Emma bor grannar, Scott bor 2 rum från oss så de är grymt. De var samling med klassen och sen drog vi och handlade lite mat. De är kul för det finns 2 Emmor och 2 Robban i klassen och vi bor alla i samma hus också. När vi kom hem blev de bara slappa och tidig kväll. Great first day !

Puss and little big hugs

Imorgon!

Imorgon flyttar jag
Vi får våra rum, de blir upprop, Emma öppnar skumpan och därifrån kör vi!! Jag är super nervös, jätte glad och längtar som bara den till imorgon. Nu ska jag försöka sova och nästa gång jag skriver är jag nog i Linköping, i mitt nya rum. Woho!!

Puss and little big hugs

5 dagar

Nu har de varit mycket jobb
Har jobbat eftermiddag sen i söndags! Ja, jag vet.. dagen efter nyår. Men de gick faktiskt helt okej. Nu sitter jag på jobbet, ikväll blir sista passet på ett tag hoppas jag. Har några favorit gäster, bla två italienska kvinnor som är super mysiga! Bara två timmar kvar, ska nog gå.

Puss and little big hugs


2012!!

Gott nytt år mina vänner

RSS 2.0