Katt-mys

Idag var jag och fixa mina naglar
och då passa man självklart på att mysa lite med katterna. Denna hårboll var så charmig och mysig, min lilla bebis!


Puss and little big hugs

Sharp!!

Jag älskar min nya kamera
och att min eyeliner blev så jäkla lyckad, var tvungen att ta lite bilder!

Puss and little bigs hugs

Forever

I veckan kom min beställning
Ja vad skönt, nu har jag fått in både dryck och kräm på lagret. Känns helt underbart att de fortfarande ligger i sin låda och inte kommit upp än, haha men ska packa upp allt imorgon tänkte jag. Min dag började med regn och avslutades med solsken vilket är grymt, man vill ju avsluta på topp!


Puss and little big hugs

Home

Då sitter man hemma i lägenheten
efter att ha bott tillsammans med Camilla i 2 veckor. Vi har haft det jättebra tillsammans, sambo livet är ju helt underbart när det är med någon man älskar och kommer överens med. Känns lite skumt nu att vara hemma i lägenheten igen men de ska nog gå bra. Vi har iallafall haft de jättebra dessa 2 veckor, mini semester nästan. Nu ska jag sova för är super trött. God natt och sov så gott mina vänner!

Puss and little big hugs

My darling

You never know how your
future will turn out but I have my dreams and wishes. One of my wish is to have a puppy, and for the moment I'm 100% sure that if will be a cute little mops. They are so so so so cute and I love them so much!!!

Look at him, my baby!!

Puss and little bigs hugs

Glad Påsk

Ja då blev det påsk igen
dagen bjuder på massa god mat hos föräldrarna med massa släktingar. Bror är fortfarande i Usa och morbror är hos sig denna påsk. Blir pappas sida som kommer till oss idag. Ser fram emot all god mat och att umgås med mamma och pappa, klä upp mig lite fint, puss på lill kusinen och dricka öl!

Glad påsk mina vänner!

Puss and little big hugs

Momi

Idag fyller världens bästa människa år
ja, och för ett antal år sedan födde också mormor världens bästa människa. (Pappa du är också världens bästa människa.) Tror att din dag har varit trevlig. Vet att pappa började dagen med frukost tårta och mys. Sen har vi nu haft en väldigt trevlig middag nu på kvällen tillsammans med farmor och farbror. Mycket god mat pappa och väldigt trevligt! Du är världens bästa mamma!

Grattis på födelsedagen!

Puss and little big hugs

Underbara söndag

Har haft en helt fantastisk dag
efter jobbet gick jag hem och sov, vaknade först upp vid 11 av att grannen hade sex. Somnade om och vaknade igen vid halv 1 och bestämde då att det var dags att gå upp. Men fan vad gott jag sova asså, kändes som att jag sov som en fjäder. Jag och Camilla åt frulle och sen gick vi ut på en promenad, köpte hårfärg, åt glass på vägen hem, färgade Camillas hår som blev as coolt, lagade mys middag, tv tittande, handla mat och lampa till hallen och sen en sväng förbi Tony för en latte på macken. Nu är de dags för oss att sova, eller de var trist på tv så vi stängde av den. Jag är också så jäkla trött så god natt mina vänner!

Puss and little bigs hugs

Nattjobb

Nu sitter jag här igen
och detta är verkligen inte nått för mig känner jag, har tidigare föredragit att jobba natt men nej inte längre. Just nu vill jag bara gå hem och sova eller iallafall ha lite sällskap. De suger att man jobbar ensam, förstår att man gör det eftersom att det inte finns någonting att göra. Men de blir så segt, klockan är nu halv 2 och jag slutar om 5.30 timmar och det jag ska göra är att ta fram frukosten som går på ungefär 1 timme. Nu vet jag det iallafall, nattjobb är ingenting för mig. Jag var lite inne på att jobba natt på macken eller iallafall söka den tjänsten men nej tack! Andres inte igen asså, nu är de slut på detta! Men men ska ta mig genom denna natt, för att jag kan!

Puss and little big hugs

Fredag, Messa!

Fredag igår och jag bestämde
vid 21 tiden att vi skulle dra ut. Camilla gjorde sig snygg och drog in mot stan, först en sväng in på Starbar ocb sen hängde vi med en vän till Ina som vi träffade där till Softbar. De roliga med denna kväll var att varken jag eller Camilla hade ögon på oss, ingen hade linser hemma och ville inte ha glasögonen så de blev lite extra svårt att se men de gick ändå bra tycker jag. Ännu ett äventyr med min käraste. Idag var vi båda väldigt trötta, det blev en Harry Potter dagen tillsammans med Tony. Jag halv sov pga ett tidigare samtal från Andres som lyckades övertyga mig att jobba natt på  hotellet...

Puss and little big hugs

Jaaaa

Igår fick jag mina grejer
som jag beställt från H&M i paketet fanns b.la. min fina nya gula bh med matchande gula trosor! Passade helt perfekt, jag älskar, älskar mina nya underkläder. Massa puss på gula underkläder. Idag har varit en jättebra dag, jag och Camilla bakade en kladdkaka, mums! Nu tittar vi på Jersey.


Puss and little big hugs

Nya kamera

Detta är mina första
bider med min nya älskade kamera, I love it so much!!!

Nu ska jag sova tänkte jag, kanske läsa lite i boken Camilla visa mig igår.
God natt och sov så gott mina vänner!

Puss and little big hugs


22 år

Jaaa idag fyllde jag 22 år
och detta har jag firat hela helgen. Det har varit en jättebra (3 dagars) födelsefirande! Fredags var fest med mina älskade vänner, lördag blev hemma chill och skål vid 24 och idag blev det familje fika. JAG FICK ETT NYTT KAMERA HUVUD!!!! Nu jävlar ska jag börja fota så mycket jag bara kan, min nya vän välkommen till mitt liv!

Tack alla som har delat denna helg med mig, kärlek till er ♥ Nu har jag och Camilla tagit över hennes pojkväns lägenhet för 2 veckor och ska snart krypa ner och sova. God natt och puss!

Puss and little big hugs

Fira mig

På söndags är de dags igen
då jag fyller hela 22 år och är ikapp mina vänner, jippi! Vi började kvällen med en väldigt trevlig 3 rätters middag hemma hos frugan. Allt blev super gott och alla var glada, jag fick öppna fina paket och skratta massa. Vi åkte självklart in till  Paradise senare! Det var tyvärr inte som de alltid brukar var. Folk var otrevliga och tre människor (killar också) ville bråka med mig under kvällen, musiken var konstig men showen var GRYM!!!
Det bästa med denna kväll var ni vänner, ni gjorde min kväll så jäkla grym! Vi dansade och hade jättekul tillsammans. Alla jag ville ha där var där och hängde med på planet, ni är bäst!!

Tre rätters middag

Min fina förrätt som jag stod för, lax och avokado

Maria hade bakat kladdtårta till efterrätt

Mina partytjejer på tunnelbanan

Inne på Paradise, vi fick en säng

Emma-femma-klemma&Eleonor-får-klår

Haha underbara vänner

Shake it, wowowowo!

Snygga vänner man har

Happy ladies

Elly Emma Gabbi

Got your back girl


Puss and little big hugs


RSS 2.0