Inflytt-party!

Igår var det fest
Mamma och pappa hade sin inflyttnings fest igår, det blev super lyckat! Mycket folk blev det och alla var igång under kvällen. Jag var lite av en värdinna och hjälpte till med små plock, riktigt kul! Är så glad för mina föräldrar att de hittat sitt nya hem. Super mysigt också att vi har 5 minuters promenad mellan oss, underbart! Efter festen drog vi yngre ut och skojade!


Puss and little big hugs

Dags för torsdag

Dags att vakna till
Jag hoppas på att denna drink ska få igång mig. Jag har inte sovit en blund i natt, tackvare regnet som piska mot fönstret. Vid 5 gav jag upp och gjorde lite frukost. Jag ska snart iväg på en interjuv så sitter med en mix av hallon, mango, kiwi och apelsin. Så gott!! Efter de blir de nog lunch med pappa, mycket trevligt!


Puss and little big hugs

Lydia!

Lydia är i Stockholm
Idag ringde min käre vän och sa att vi kunde ses under dagen. Jag mötte upp henne i slussen och vi gick till Kaffe och tog en varsin fruktdrink. Så härligt att träffa dig igen, du är lika underbar som alltid!


Puss and little big hugs

DGV

Idag vad de kurs
det var en fortsättnings kurs efter förra service kursen på Rica Stockholm, idag handlade det om försäljning. Började redan vid halv 10 och höll på hela dagen. Jag är jätte glad att jag valde att gå, trevliga människor och våra ledare har varit grymma!

Puss and little big hugs

Mo

Efter jobbet åkte jag till Mona
Igår efter jobbet åkte jag till Mona och tog ett glas rött, väldigt trevligt efter ett långt pass!

Puss and little big hugs


Sandra

Idag träffade jag min Sandra
De var ett tag sen vi sågs och vad mysigt vi att träffa henne igen. Hon hade lill killen med sig, han växer! Vi satte oss på ett fik och hade de trevligt. Puss gumman!


Puss and little big hugs

RSS 2.0