Juste...

Så jag har fått ett jobb
I sommar kommer jag att jobba på Rica hotell i Gamla stan, i receptionen. Jag hade mitt första pass i Lördags, och det gick väl så där. Första dagen är väl alltid lite speciell och sen plus att det var midsommar helgen, otroligt lite att göra. Jag ska vara där under Juli och Augusti så det blir nog bra. Kommer nog bara att jobba eftermiddagar så det blir mycket sov morgon, skönt! Vi får se hur det går, kommer nog att gå bara bra.


Puss and litte big hugs

Glad midsommar!

Wie då var det dags igen mina vänner
Nu ska jag strax till Patrik och Jenny med mamma och pappa, där det blir äta och dricka lite gott tillsammans hela släkten. Ska bli väldigt trevligt! Jag tänkte att jag skulle få lite pepp från Jenny också som jag behöver för morgon dagen, då jag ska jobba på Rica hotell (helt ensam). Ikväll åker jag Gabbi och Nish ut till landet för att fira midsommar tillsammans med vänner till Gabbi. Kommer nog bli en mycket trevlig midsommar!

Glad midsommar mina vänner!

Puss and little big hugs

Wow!

I girl can always dream
Jag ska snarast till Filippinerna, det är super vackert där!! Och männen.. wow vilka snyggingar, titta på han bara liksom! Hoppas han ringer mig imorgon..


Puss and little big hugs

Maybe?

Har en en tattoo idé
Jag vill skriva "För att jag kan!" någonstans på kroppen eftersom att det är grymt motiverande. Först så tänkte jag att jag skulle skriva det ovanpå axeln men har nog kommit fram till att jag nog aldrig kommer våga göra det eftersom att den syns så tydligt och det är svårt att dölja den.
Min axel-tattoo

Nu har jag kommit fram till att det skulle vara grymt snyggt med en text längst foten istället, om man vill visa upp den så kan man det eller om man vill dölja den så kan man det också. Frågan är bara ifall denna ska sitta på insidan eller utsidan av foten.
Min fot-tattoo



Puss and little big hugs

It's true

Känner att detta är helt sant


Puss and little big hugs

Pictures

A picture says more then 100 words
Det hände så mycket under min tid i Turkiet, 2 veckor kändes helt ärligt som minst 2 månader. Det går inte att skriva allt som har hänt men tänkte då att mina bilder kunde få tala för sig.



Galet

Ok, helt galet men har jobbat i Turkiet
Den 20 Maj hittade jag en biljett till Antalya (den 22 Maj) för 600 kronor! Jag fick mail om att det bara var att komma och att jag skulle bli upphämtad på flygplasten, så jag bokade biljetten och hoppade på planet. Det har hänt så himla mycket under dessa två veckor som de tyvärr då bara blev men bubblans vad jag lärt mig mycket. Jag kom hem i söndags och har bara varit sen dess, mycket skönt. Kommer lägga upp bilder så fort kan jag och berätta mer om resan, men nu måste jag ner i tvättstugan och ta hand om mina resekläder som skriker om att bli rena!

Ha en fin dag mina vänner!

Puss and little big hugs

RSS 2.0