Lägenhet

Nu har det hänt en stor grej
Jag flyttar hemifrån denna vecka!! Allt blev väldigt plötsligt men idag drar brorsan till Kina och därefter Portugal och sen tillslut USA där han stannar i 1 år. Detta betyder alltså att jag flyttar in i hans lägenhet medan han är borta. Ska bli så grymt kul och är super taggad!! Liten tanke går runt i mitt huvud bara ang pengar, har inte ett heltidsjobb och vill inte riktigt ta mina sparade pengar. Förhoppningsvis får jag jobba på Rica hotell så mycket att det blir lungt, annars får väl plan-b vara mycket fest med många pantburkar? Jaja det ska iallafall bli jättekul och Emil har lämnat massa mat i frysen till mig, great!! Nu ska jag snart iväg och möta honom så att jag får hans nyckel, sen är lägenheten min!!!

Puss and little big hugs

Eurovision

Helt jävla rätt, hennes låt var bra, lite udda och bara helt rätt
Jag och Gabbi satt hemma hos mig i tv soffan och tittade på Eurovision. Tyckte att många var bra faktiskt men Tyskland hade det där lilla extra, tror att det var därför hon vann! Blev en väldigt lugn och trevlig kväll med Gabbi.
Puss and little big hugs

Lunch i solen

Precis ätit en god lunch ute
Bestämmde mig för att laga till dumplings som fanns i kylen, blev riktigt gott!

Snart ska jag iväg och se en dansuppvisning som Camilla har jobbat ihop med sina elever. Det kommer gå jättebra gumman!

Puss and little big hugs

Hemma igen

Yes, vi överlevde en helg i Lund
Vilken great jävla helg det har varit, vi hade så grymt kul!! Jag väntar på bilder från Gabbi så lägger upp de så fort jag fått de. Nu blir det sova för min del. Sömn löser allt, god natt mina vänner!

Puss and little big hugs

Lund

Nu drar vi till Lund
Idag drar jag med Elly och Gabbi och grabbarna till Lund för festival, fan vad kul vi kommer ha det!! Det är stålande väder också, jag vaknade klockan 6.00 imorse och fick egentligen sova till 7.00. Dock kommer det nog att bli regn imorgon men det stoppar ju självklart inte oss!

I'm gonna miss my boo, ha en toppen helg älskling!

Puss and little big hugs

Säsongs avslutning

Oj, oj vilket fint sista avsnitt
Ikväll såg jag på sista avsnittet av One tree hill som jag velat se sen i tisdags men inte haft tid. Kan inte vänta tills det börjar igen, verkligen på riktigt vad jag längtar!!
SPOLERS!! Gabbi titta inte på detta klipp!
Nu ska jag försöka sova för imorgon blir det Lund med gänget, ska bli så kul!!

Puss and little big hugs

Solning

Har legat ute på tomten i solen
Jag älskar solen men att bara ligga ner på en filt i flera timmar är inte riktigt min grej, blir för rastlöst efter ett tag. Men det var skönt så länge det vara. Det är så skönt att kunna gå i bara shorts eller klänning ute, I love it!


Puss and little big hugs

Fin dag

Vilken toppen dag jag har haft
Helt underbart att få sova ut efter att ha vaknat tidigt av en väckarklocka 4 dagar i rad. Vid 11 tiden tittade jag ut och såg solen skina så då var det bara dags att gå upp.

Vilken lyx macka! Sallad, avokado, skinka, chevre ost och paprika

Här inne satt Camilla och fyllde i det sista på hennes tattoo, jag tycker att den är jättesnygg!

Kom in på Mäster Olof och här var det tomt

Kaffe och kanelbulle innan soppan gör soppan ännu godare, jag vet jag är konstig!

Pappas fina och super goda födelsedags tårta, idag fyller fina pappa år!
Grattis på födelsedagen pappa!

Det blev en riktigt härlig dag för mig idag, kunde inte blivit bättre!

Puss and little big hugs

Rica Hotell

Imorse jobbade jag på Rica hotell
Min tredje dag där, det här kommer nog bli jättebra tror jag. Fast idag var det mycket att göra, vi var 2 personal back och alla kom typ samtidigt. Jag fick öva mycket på min tallriks hållning så det var ju bra för mig och nu börjar jag få in tekniken också. Jag älskar ju att man slutar så himla tidigt och har hela dagen ledig men det är ju samtidigt väldigt jobbigt att vakna halv 5 på morgon. Vi i frukosten börjar klockan 6.00.

Nu ska jag sova och oj vad jag ska sova gott, sätter telefonen på ljudlöst!

Puss and little big hugs

Ägg skalning

Vissa har för mycket fritid
Jag undrar hur man kommer på nått sånt här bara att testa känns konstigt. Men vad kul jag och pappa hade åt detta när vi såg klippet. Jag skulle egentligen visa hur man skalar hårdkokta ägg fort som jag hade sett från Jamie Oliver på tv men fick fram det här istället.

Idag var det jobb på Attaché igen och det gick bara bra, men det fanns alltid nått som behövdes görs. Fick äntligen chans att testa detta idag och det funkar ju verkligen, jag och Emilie fick ett litet skratt under frukosten. Det tar dock mycket längre att göra det här än att bara skala ett ägg rakt upp och ner som man brukar men man ska väl ha lite kul i vardagen också!

Puss and little big hugs

Sol Stockholm!!

derbart väder vi fick igår
Var nog därför jag var så pigg på morgonen innan jobbet. Allt gick väldigt bra på Attache, fick hjälp från en av städ personalen som är väldigt snäll och duktig. Vid frukostdags kom Elly förbi och åt pannkakor med mig, mycket gott!! Vid 14 tiden var jag klar och gick från hotellet, Elly och Gabbi kom precis när jag hade gått utanför dörrarna för att dra med mig och spela basket, vi drog till Västberga och spelade lite i det fina vädret. Elly hade ett evighets spel som aldrig tog slut, 21.an då man kommer på 13 börjas man om på 0 igen. Jag vann tillslut efter någon timme eller så, jaaa!!


Elly skulle ha pizzakväll med pojkvän och brorsan + flickvännen så jag och Gabbi drog och köpte lite middag till oss. Sen blev det film kväll med goda chips. Vilken toppen dag det var igår!!

Puss and little big hugs


Good morning

Well, good morning Stockholm
Det är så fint väder ute, wow Elly du hade helt rätt!! Jag är hur pigg som helst och strax off to work på Attache. Det skulle vara dryga 70 gäster idag, perfekt att det är soligt ute så folk vaknar och skippar sovmorgonen.

Nu ska jag iväg och testa en skalnings teknik till ägg som jag såg på youtube och velat testa. Lovade Hanna och Camilla igår att skicka en film på den, får se hur det går.

Puss and little bigs hugs

Ny älskling

Åh nu har jag fått min nya älskling
Igår kom min nya laptop och jag är så jävla glad!!! Det är en Mac dator, som fotoälskare måste man ha en Mac och nu gick det inte längre med en PC. Vad underbart det känns att kunna sitta ute med datorn och göra allt som man gör inomhus annars. Den är så snygg och helt perfekt i storlek, välkommen till familjen!
Sitter just nu ute i solen med älsklingen, känner att jag måste komma på ett namn till den snart. Blir lite fel om den kallas för älskling, kan misstolkas liksom. Hittade också pappas gamla och snygga hatt på vinden idag, den är super tuff ju!

Ha en toppen bra dag, det ska jag ha!

Puss and little big hugs


Måndag

Idag var det så fint väder ute
Träffade Ina en liten stund på eftermiddagen. Satt ute i solen och pratade lite om framtiden, vi är lite på samma ställe i livet. Så det känns väldigt skönt att prata med henne, hon förstår eftersom att hon också har funderingar kring framtiden. Tack för en trevlig eftermiddag vän!

Puss and little big hugs

Jobb och vänner

Denna helg bjöd på skoj..
.. eller lördags kvällen bjöd på skoj, annars var det bara jobb på hotellet.
Elly och Gabbi kom först, vi käkade gott kött och grönsaker. Sen kom Ina och grabbarna, vi bestämmde att vi skulle spela ett spel och det blev så klart "pratmakarna". Perfekt eftersom att vi inte var så många och man skriker en del, jättekul var det!

Lite dans med söta Ina

Jag och Gabbi skojar lite

Så söta, jag fick min bild!

Kippe ser full ut men säger nog mer till Pop-corn att han vill röka

Elly's nya partytrick


Sen var det upp och jobba nästa morgon och fy vad jag mådde dåligt. Helt ärligt så var det nog det versta passet jag varit med om under 2 års tid. Jag ville bara hem och sova, tur att mina gäster var snälla och inte krävde mycket alls under serveringen. När jag kom hem parkerade jag mig framför tv.n och låg där hela dagen och kvällen, pratade med Gabbi i telefon och ringde Ina sen.

Tack för den trevliga kvällen, får göras om!

Puss and little big hugs

New shoes

Köpt nya skor idag

Min plan var att åka in till stan en snabbis för att köpa ett par nya tygskor efter att ha fått en super kul ide. Jag hoppade av i Gamla stan, tänkte att det ändå var lika bra för jag hade inte käkade någon lunch. Jag hoppades också på att Ursula skulle vara på café, h0n brukar ofta ha en lösning på saker eller veta nått som man själv inte vet. Precis som jag trodde så visste hon att jag borde gå till Belle i slussen, vi gick dit och det fanns precis de vita skorna som jag sett framför mig. Mötte upp Elly och gick runt lite i stan och sen tillbaka till Belle där vi båda hittade skor, ta 3 betala för 2. Jag betalde 400 för dessa två nice price!!

 

Sen blev det film mys hemma hos mig, "The back up plan". Den är faktiskt bra tycker jag, Elly tyckte att den var jättebra. Tack för en mycket trevlig och lugn kväll, Elly-nelly!

Tänker på min fina älskade vän Gabbi som är på väg in till centralen och köar för Idol audition redan nu, äventyr!! Någon att ring på väg till jobbet imorgon, hehe sånt händer inte så ofta!

Nu ska jag sova, upp till jobbet imorgon vid halv 7 tiden.
Så god natt mina vänner!!!


Puss and little big hugs


Poncho

Snyggt eller vad tycker du?
Jag bestämmde mig för att testa detta, satt på tunnelbanan och tänkte..

Jag tycker själv att det är snyggt!

Puss and little big hugs


Tillbaka

Vad hände kan man fråga sig själv
Oj nu har det hänt mycket sen sist jag skrev men nu är jag tillbaka.

Igår var jag på intervju på ett hotell som heter Rica, det gick bara bra. Lite konstig intervju kände jag men hovmästaren var väldigt trevlig och vilket fint hotell! Nu får vi se om det ringer så att jag får prov jobba.

Efteråt drog jag mig till Tony's och tog en kaffe, sen ringdes Ina och hon kom dit. Vi satt och hade det trevligt och tog det lungt. Ina var lite smått bakis, haha gumman! Det är så kul att vara med Ina för vi är ju barndoms vänner och har känt varandra så länge så det finns mycket minnen, uppe i 10 år?

Denna bild ska vara från 2002 enligt min dator, kan det stämma?

När jag kom hem satte jag mig vid datorn för att fixa med bilderna jag tog i torsdags i studion fpå gamla skolan. Oj vilket jävla tid detta tar, satt och vände på bilderna hela kvällen och är fortarande inte klar. Jag tog alla stående och därför måste alla roteras. Ska sätte mig och göra klart det nu tänkte jag för att sen kunna åka in till Gamla stan och käka lunch på Mäste olof.

Ha en bra dag vänner.

Puss and little big hugs

RSS 2.0