Framför kameran

Idag vad jag och Camilla och fotade oss
kändes lite skumt att vara framför kameran och inte bakom men de var jättekul. Vi gick till "The studio" och fotade oss. Jag var jätte bestämd på att inte köpa några utan bara göra de för kul. Men blev såklart kär i bilderna och köpte 10 stycken, haha!




Jag älskar alla bilder men de här tre sista, är det där jag?
Vilken är snyggast?

Hihi detta är min present till mig själv denna måndag!
Puss and little big hugs

Julklapp

Jag har hittat min julklapp till mig själv
den är som gjord för mig. En "rull-maskin" som man kan göra sushi med!! Finns på Classe och det var inte så många tior heller. Nu kan jag börja äta sushi igen som en normal människa, haha!! Det som är grymt är ju att man kan göra andra rullar i den också.


Puss and little big hugs

I'm back

Då var man hemma igen i tråkiga Sverige
Det var en helt underbar vecka i Seattle med familjen! Har varit en typisk familjesemester, precis vad jag behövde. Oj vad mycket shopping det blev, haha!! Verkligen en greatans vecka tillsammans med världens bästa!!! Men vad svårt jag hade med tids skillnaden, klockan 20 var jag helt död och ville bara sova (pappa vad likadan) Jag är iallafall super glad att jag följde med och fick tillbringa en vecka i Seattle!

Puss and little big hugs

Seattle

Wow here we come people
Så härligt att få åka bort med er två och hälsa på världens bästa bror. Det kommer bli en toppen bra vecka med massa mys och mera mys! See you suckers ♥

Take care my friends, love you

Puss and little big hugs

första nov

Ja då var de dags igen att vara sjuk
Jag vet inte vad det är men blev iallafall sjuk i tisdags och är fortfarande ganska dålig. Men mår otroligt mycket bättre iallafall så nu blir de bara att äta mycket frukt och dricka mycket aloe vera. Det har inte hänt så mycket den här veckan, jobbat och sen gått hem och vilat efter det. I tisdags upptäckte jag hur lätt det är att laga pannkakor som jag alltid fått för mig är så svårt, super lätt och billigt!


Puss and little big hugs

RSS 2.0