Scaning

Dagen har gett mig fint väder
till en trevlig promenad och sen har jag jobbat vidare med att mata in foton på datorn, tittat på biggest loser och ätit ett äpple. Elly ringde mig nyss och var jätteglad för att hon hade klarat tentan som hon var så orolig över, så bra gjort! Så ikväll ska vi ut och fira det!

Vissa saker kommer man ihåg från barndomen och andra delar kommer man inte ihåg, de här kommer jag verkligen ihåg. Vi spelade fotboll på landet varje sommar tillsammans med släkten.

Puss and little big hugs

Brunch

Jag och Camilla var ju
på brunch i lördags på Rival i Mariatorget. Det var jätte trevligt, god mat och bra personal. Vi satt där och hade det bra under eftermiddagen sen tog vi en promenad till hornstull och åkte vidare hem till Camilla. Pysslade lite och sen var det utgång på kvällen, hel lyckad dag och natt tycker jag !!

Puss and little bug hugs



Hot or not?

Jag har fått en liten ide
på en ny frisyr till mitt korta hår, inte många som har den och om det skulle funka så tror jag att det skulle vara jätte ballt!! Kort hår med en markerande lugg över pannan, vad tror ni?
Hot or not?

Nu ska jag springa iväg på brunch med Camilla på Rival, spännande!!

Puss and little big hugs


Fredag med Elin

Igår träffade jag Elin
och det var typ hundra år sen vi sågs så det var super kul! Vi möttes i Liljeholmen, tog bussen till åsen och satte oss på ett cafe där. Sen beslutade vi oss för att svänga förbi systembolaget..

22 mars

Gårdagen var jätte trevlig
Vi möttes upp i slussen och sen gick vi vidare till Medis och in på restaurangen. Vi beställde in lite dryck medan vi väntade på att Gabbi skulle landa. Camilla beställde en stor öl, hahaha 64 cl !! Nästan lika stor som en vinflaska på 75 cl och eftersom att Camilla är som hon är så tog vi med den hem som souvenir. Gabbi gled in och vi beställde in god mat från Thailand. Mycket skratt och tjej prat under middagen. Kvällen var otroligt trevlig och vi var alla glada!

På lördag ska jag och Camilla till Rival och äta brunch, mysigt!!
Sen blir det fest på kvällen med alla vänner.

Puss and little big hugs

Camilla 22

Grattis älskade på födelsedagen
Vad tiden går, vi träffade första gången när vi var 10 år och började umgås som vänner vid 15 års åldern. Du är guld för mig! Som alltid så önskar jag dig en trevlig födelsedag och hoppas att jag kan bidra med min kärlek. Imorgon tar vi en snabb tur till Thailand på kvällen och äter en trevlig middag, sen landar vi lugnt och säkert hemma.
HURRA, HURRA, HURRA!!!! ♥

Jag hoppas att du får en underbart trevlig dag och sen på kvällen blir det mys middag!

Puss and little bug hugs

Sture

Bar runda med Ina i fredags
Först mötte jag upp Elly och Douglas i Fridhemsplan på Teodoras. Vi hann med en öl innan de skulle dra vidare på lite äventyr. Jag åkte till slussen och mötte upp Ina, eftersom att klockan bara var 18.30 så var båda typ tomma och visste inte vad vi skulle göra. Efter mycket om och men så åkte vi till centralen och gick till östermalmstorg, satte oss på uteserveringen på East. Hade jätte trevligt där och tro de eller ej men det var inte så farlig kallt ute. Vi gick sen vidare och gled in på Berns, det var lugnt och trevligt. Vid 24 kände vi att det var dags att ta ett beslut, antingen stannar vi och väntar in festen eller så drar vi. Det blev alternativ två. Vi började gå mot tunnelbanan och kom in på ett samtalsämne, innan jag visste det drog Ina iväg med min arm mot Soap bar. Eftersom Ina jobbade där förut så gjorde vi en "Vi är bättre än er" move och gick förbi alla i kön vilket jag inte känner mycket för men ibland så måste man väl också få. Vi hängde där en stund och sen drog vi oss mot tunnelbanan. De var en väldigt trevlig kväll med min vän!


Puss and little big hugs

Tillbaka

Nu har jag fått datorn tillbaka
så nu ska jag börja blogga igen och på riktigt. Det är lite svårt bara när man inte har en dator att luta sig mot, alla bilder finns ju på datorn också. Välkommen tillbaka Sunny!

Puss and little big hus

Goooodis

Jag är så jäkla sugen
och det är jag aldrig men nu drar det i fingrarna efter plock godis! Varit en lång dag, gick till centralen, köpt en klänning, öppnat munnen, jobbat och scanat in kort, ätit lunch, jobbat mera, tittat på tv, tagit en powernap, ätit middag, skrivit praktisk marknadsföring provet, titttat på stylisten Johan (mamma och pappa däckade på varsit hörn, inget för dem) ätit ost och åkt hem. Nu är det dags för mig att sova.
God natt mina vänner!

Puss and little big hugs

2 timmar

Nu är jag lugn
och har fått in lite foton på datorn, bilderna är från mammas tid som ung. Det är kul för Emil och morbror är så jäkla lika som barn vilket man verkligen ser på bilderna. Mamma är super söt också och mormor och morfar var lika fina då som det alltid har varit. Hittade en super härlig bild på mamma som liten flicka!


Puss and little big hugs

Tekniken suger

Kan alla bara lugna sig
det kommer nya utvecklingar på datorer och telefoner varje dag. Kan vi inte bara ta det lite jävla lugnt och använda det som finns och funkar? Nej den ska var mindre, lättare, tunnare och snabbare. Men till slut så går det ju inte och alla bara utmanar ödet med skit grejer som inte alls funkar så bra som de ska för att det är för komplicerat. Idag lämna jag in min dator för 4 gången inom några veckor och fick precis våran scanner att sluta funka. Just nu är jag upprörd och måste lugna ner mig känner jag..

Mina barn kan glömma datorer, tv och telefoner!!

Puss and little big hugs

Egen värld

Nu har jag ramlat
i min egna lilla värld och har varit super dålig på att uppdatera bloggen. Bilder från Agadir kommer upp snarast och så var det en helg i Solna med Camilla och gänget. Har fått en liten tanke som ska hända och projektet med turkiet fortsätter. Pysslar nu med tvätten så mera kommer snart!

The Moniker - Oh My God Melodifestivalen 2011

Grym låt som fan!


Puss and little big hugs

Landat

Har nu kommit hem igen
från otroliga Agadir. Vi har haft det så underbart som man kan ha, varit tvugna att verkligen komma hem och landa hemma. Det blev en stor kontrast mellan där och här, och jag hängde inte riktigt med svängarna. Nu är jag med iallafall och tillbaka till verkligheten. Jag har också haft panik hela veckan för livet som nu också har släppt, skönt otroligt skönt!! Dags för Emma att sova, god natt!

Puss and little big hugs

RSS 2.0