Ikea

Idag blev de Ikea
Jag mamma och pappa åkte en sväng med bilen för att titta lite och hittade perfekta fotpallar. De är jättebra att ha om jag får fin besök och behöver sittplatser. Snygga, svarta och i skin för 149:- styck! Vilket härligt jäkla pris, jag blev så glad. Jag hittade också ett större bord, kanske till och med kan räknas som matbord. Vi slutade med att käka lite korv, 4:- per korv. Haha underbara ikea.

Puss and little big hugs

Kanon helg!

Vilken helg jag har haft
Fredagen bjöd på en helt fantastisk kväll på Paradise med mina tjejer, Elly, Gabbi och Maria samlades först hemma hos mig och sen åkte vi till paradiset. Jag och Elly taggade varandra under hela kvällen och fan vad kul vi hade, ägde dansgolvet! Tommy och Marcus kom också, grymma killar! Vakna upp på lördagen, trött som en snigel. Under dagen samlade jag energi och drog senare på kvällen hem till Marcus med Elly och Tommy, resten av gänget var där. Hade en riktigt grym hemma kväll och landade i sängen vid 04. Söndagen var lite tung och energin låg långt ner. Denna dag fick jag nått jag aldrig fått tidigare och det kändes helt underbart. Det blev en helt underbar söndagskväll. Måndagen, bjöd på en härlig säng fram till kvällen. Jag hittade lite energi och följde med Camilla på zumba, att jag orkade men japp!
Tack alla för denna underbara helg, önskar favorit i repris!!

Puss and little big hugs

Middag

Ikväll ska vi äta middag
Vi ska samtidigt som detta passa på att fira Kristin eftersom att hon fyllde år i veckan. Just nu har jag på högsta musiken, pay-backs-a-bitch grannar! Ska bli en trevlig kväll hoppas jag och jag är ju gör snygg om jag får säga de själv!


Puss and litte big hugs

Kom igen

Jävla grannar man har
Så även om man spikar nått försiktigt så låter det! Man slår två saker mot varandra, vilket skapar ljud. Kom igen klockan är inte ens 8 och alla ska inte upp så tidigt. Snart börjas ommöbleringen ovanför mig också, jävla grannar!!

Puss and little big hugs

Receptionen

Sitter just nu på jobbet
Och ja så mycket hade jag att göra denna dag. Tiden har io gått ganska fort tycker jag, väldigt skönt. Idag är de söndag vilket betyder äntligen måndag imorgon! Har två jobb-interjuver framför mig, båda på samma dag. Men de ska bli spännande. Nu blir de att återgå till jobbet, kul!
Puss and little big hugs

Trevligheter

Igår var en trevlig kväll

Middag hemma hos mig stod i himlen. Jag körde en riktig lägenhets städning innan gästerna stigit in hos mig. Jag lagade köttfärs sås och spagetti, samt bjöd på rödvin. Det blev mycket gott. Sen satt vi i mitt lilla rum och lyssna på musik och myste. Jag och Mona var taggade och drog oss till East, där var de lungt men ändå trevligt. Sen myste jag ner mig i täcket och bland mina 5 kuddar!
Puss and little big hugs


Äntligen sushi

Idag blev de mys sushi med Elly
Vi möttes upp i hornstull och satte oss där. Så jäkla gott! Jag har suttit de senaste veckorna och sushi-surfat, underbart! Vi hade en trevlig lunch och sen fortsatte jag in till stan. Jag gick till centralen och där var jag så trött att jag åkte med tunnelbanan hem, hihi. Hade bestämt men Josés syster att vi  skulle ta en fika hos henne, hon bor två portar från mig. Vi hade väldigt trevligt, satt och drack te medan vi hade en trevlig pratstund. Sen sprang jag ner till pappa och åt lite middag, också väldigt trevligt och gott. Mamma hann precis komma innanför dörrarna innan jag skulle upp till mig.

EN MYCKET BRA DAG!!

Puss and little big hugs

RSS 2.0